Mirage Tribeca

Mirage Tribeca tegels zijn wand- en vloertegels met een natuursteen look. Iedere tegel is uniek door zijn prachtige kleurafwijkingen. Tribeca tegels zijn er in drie verschillende afwerkingen: Natuurlijk, Lappato en met structuur. Zo wordt natuursteen fraai overgenomen in hoogwaardig keramiek! Bekijk meteen enkele afbeeldingen van deze collectie.

De Tribeca collectie tegen de scherpste prijs samen met een goed en bijpassend advies? Kom dan eens langs bij ons in de showroom, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Lees meer over Mirage Tribeca

Enkele afbeeldingen van de Mirage Tribeca:


Tribeca Broadway


Tribeca Greenwich


Tribeca Harrison


Tribeca Hudson


Tribeca Watts

Lees meer over Mirage Tribeca

Mirage Tribeca collectie

Mirage Tribeca tegels zijn duurzaam en erg makkelijk in onderhoud. De tegels geven een rustige uitstraling aan uw badkamer, woonkamer en keuken. U kunt ook de keuze maken om de tegels te mixen met opvallend gevormde wandtegels van Mirage Tribeca. Deze prachtige uitstraling en dan ook nog eens de voordelen van keramiek, dat is waar de Tribeca collectie voor staat.

Naast de binnentegels, heeft de Tribeca collectie ook nog een buitenvariant. Benieuwd naar deze mogelijkheid? Kijk dan eens op de pagina van de TriBeCa Evo/2_e buitentegels.

Mirage Tribeca kleuren en afmetingen

De Tribeca collectie is verkrijgbaar in de volgende kleuren en afmetingen.

De Tribeca is te verkrijgen in de kleuren:
– Tribeca Watts
– Tribeca Harrison
– Tribeca Hudson
– Tribeca Greenwich
– Tribeca Broadway

De Tribeca is te verkrijgen in de afmetingen:
15×60 cm, 30×60 cm, 60×60 cm, 60×120 cm, 120×120 cm

Mirage Tribeca kopen?

De scherpste prijs voor deze prachtige collectie? Dan bent u bij Regge Tegels & Vloeren aan het juiste adres. Naast de scherpste prijs bieden wij u ook nog eens advies op maat.

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Mirage of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!