Monocibec Tegels

Binnen het Monocibec assortiment vindt u verschillende soorten tegels met een andere uitstraling en een uniek vakmanschap. De collecties van Monocibec Tegels zijn afgestemd op de laatste trends met een oog voor elk detail. Hierdoor heeft Monocibec een uniek assortiment op de markt weten te brengen.

Regge Tegels & Vloeren kan de tegels van Monocibec aanbieden tegen scherpe prijzen. Vraag meteen een offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Monocibec assortiment

De tegels uit het assortiment van Monocibec zijn allemaal gemaakt van hoogwaardig keramiek. Monocibec produceert de keramische tegels in verschillende afmetingen, variërend van de kleinste 10x30cm tot de grootste van 120x120cm, met diktes variërend van 9mm tot 20mm voor buiten. De uitstraling van de Monocibec tegels zijn net echt door het gebruik van aanraakvrije apparatuur. Hierdoor kunnen de tegels het gevoel en de uitstraling van natuursteen, marmer, textiel, hout en mozaïeken tot in het kleinste detail nabootsen.

Monocibec buitentegels

Monocibec produceert ook tegels voor buitenafwerkingen. Meer informatie hierover? Kijk dan eens op de pagina van Monocibec buitentegels.

Monocibec tegels kopen?

Een tegel uit het assortiment van Monocibec kopen tegen de scherpste prijs? Vraag dan direct bij ons een vrijblijvende offerte aan. Voor meer informatie kunt u bij ons in de showroom langskomen, of contact met ons opnemen. Bent u architect, designer of bezig met een groter project? Dan denken wij ook graag met u mee. Neem contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van tegels uit het assortiment van Monocibec