Mutina Dechirer

De Mutina Dechirer is een zeer innovatieve collectie, niet alleen qua patronen en texturen, maar ook door het productiesysteem. Dankzij de CONTINUA technologie, zijn er binnen deze collectie extra grote platen geproduceerd. Het oppervlak van de Mutina Dechirer bestaat uit verschillende decoratieve afwerkingen, bekijk hier de afbeeldingen van de tegels of lees hier meer over deze collectie.

Wilt u een scherpe prijs ontvangen voor de Mutina Dechirer? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom voor advies en inspiratie.

Afbeeldingen van de Dechirer tegels:


Déchirer Grigio


Déchirer Cenere


Déchirer Decor Bianco


Déchirer Ecru


Déchirer Decor Piombo


Déchirer Net Calce


Déchirer Decor Nero

Lees meer over Mutina Dechirer

Mutina Dechirer collectie

De kleuren en decoraties zijn gebaseerd op rijke en aangename keramische effecten. Dit geeft de Dechirer collectie het unieke karakter. Mutina Déchirer is beschikbaar in een kleurenpalet van 9 kleuren en in 3 normale afwerkingen, en 6 decoratieve afwerkingen. Wilt u meer informatie over de decoratieve afwerkingen? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Dechirer toepassing

Pas de Dechirer toe in ruimtes waarvoor u een unieke uitstraling zoekt. Deze uitstraling kan worden gecreëerd met de Dechirer tegels. Deze collectie is geschikt voor zowel particuliere als commerciële ruimtes.

Dechirer kleuren en afmetingen

De Dechirer collectie is te verkrijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Decor Piombo
– Neutral Piombo
– Deco Nero
– Neutral Nero
– Deco Ecru
– Neutral Ecru

Afmetingen:
60×60 cm, 60×120 cm, 120×120 cm

Meer informatie over de kleuren en afmetingen van de decoratieve afwerkingen? Wij adviseren u hierin graag. Neem gerust contact met ons op.

Meer informatie over de Mutina Dechirer collectie?

Meer informatie over de Mutina Dechirer collectie? Neem dan contact met ons op, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe offerte van ons te ontvangen.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten. 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!