Mutina Flow

De Mutina Flow is een collectie keramische tegels, met de uitstraling van neutrale aardse kleuren. Dit geeft deze collectie een eigentijds karakter, die in vele ruimtes toegepast kan worden. De Mutina Flow brengt rustiek in iedere ruimte! Bekijk direct enkele afbeeldingen van deze collectie, of lees hier meer over de collectie.

Heeft u interesse in de Flow tegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Enkele afbeeldingen van deze collectie: 


Flow Dark Grey


Flow Taupe


Flow Bone


Flow Sand


Flow Dark Grey


Flow Medium Grey


Flow White

Lees meer over Mutina Flow

Mutina Flow collectie

Door het productieproces van de Mutina Flow collectie ontstaat een textuur met een onregelmatig patroon, waarvan ongelijke kenmerken
de effecten van het licht creëren op het oppervlak. Deze collectie bestaat uit 6 kleuren en 2 formaten, waarmee de collectie kan worden aangepast naar eigen wens en gebruik.

Mutina Flow toepassing

De Mutina Flow is een eigentijdse en informele collectie, dat met sobere elegantie kan worden toegepast op vloeren, verticale vlakken en trappen, in zowel particuliere als commerciële ruimtes.

Flow kleuren en afmetingen

Kleuren:
– Flow Dark Grey
– Flow Medium Grey
– Flow White
– Flow Bone
– Flow Sand
– Flow Taupe

Afmetingen:
15×120 cm, 30×120 cm

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze collectie? Kom dan eens langs bij ons in de showroom, of vraag voor een scherpe prijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Bent u designer of architect? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!