Mutina Mews

De Mutina Mews is een bijzondere en unieke serie klein-formaat keramische tegels. Deze serie is uniek te noemen, omdat de inspiratie voor deze serie uit de Engelse hoofdstad London is gehaald. Mutina tegels heeft met de Mews serie geprobeerd om het karakter en de sfeer van deze stad om te zetten in een prachtige, hoogwaardige serie keramische tegels. Lees hier meer over de collectie, of bekijk direct de afbeeldingen.

Heeft u interesse in de Mutina Mews, en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag een vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen.

De afbeeldingen van deze collectie: 


Mews Soot


Mews Pigeon


Mews Fog


Mews Chalk


Mews Ink

Lees meer over Mutina Mews

Mutina Mews collectie

Het kleine formaat samen met de kenmerkende details bepalen de uitstraling van de Mutina Mews collectie. Mews is het resultaat van een lang onderzoek naar het creeeren van een unieke collectie tegels. Hierdoor is de stedelijkheid van London goed omgezet in een serie keramische tegels.  De collectie is verkrijgbaar in 2 afmetingen en 6 kleurvariaties

Mews toepassing 

Op zoek naar een moderne en ook unieke uitstraling voor uw ruimte? Dan is de Mews een goede uitkomst. Het kleine formaat is kenmerkend voor iedere ruimte. Bij uw thuis, of juist in commerciële en residentiële ruimtes kan de Mews collectie worden toegepast.

Kleuren en afmetingen Mews

Deze collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Mews Chalk
– Mews Fog
– Mews Pigeon
– Mews Lead
– Mews Ink
– Mews Soot

Afmetingen:
5,5xx45 cm, 11×11 cm

Speciale afmetingen (Schuine randen)
5,5×39,4 cm, 5,5×19,6 cm

Meer informatie over Mews tegels?

Op zoek naar meer informatie over de Mews tegels? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs bij ons in de showroom. Of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen.

Bent u een architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!