Mutina Pico

De Mutina Pico is een collectie keramische tegels met een opvallend textuur, wat de Pico collectie tot een unieke collectie maakt. Het oppervlak wordt gekenmerkt door een reliëf van stippen. Dit is uniek te noemen binnen de wereld van tegeldesign. Meer informatie over de Mutina Pico? Lees dan hier meer, of bekijk hier door afbeeldingen.

Interesse in de Pico collectie, en wilt u een scherpe prijs voor deze collectie weten? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. U bent uiteraard ook van harte welkom bij ons in de showroom.

De afbeeldingen van deze collectie:


Pico Blue Dots Gris


Pico Red Dots Gris, Pico Up Red


Pico Up Natural Blanc


Pico Collection


Pico Red Dots Gris


Pico Up Blue


Pico Up Natural Blanc

Lees meer over Mutina Pico

Mutina Pico collectie

De stippen van het textuur en de kleuren van de tegels zijn in meerdere variaties verkrijgbaar. Pas de collectie door deze variaties aan naar uw eigen wens.  Deze collectie is verkrijgbaar in 10 kleurvariaties en 3 formaten. De formaten lopen van groot tot klein, om aangepast te kunnen worden naar uw gebruik en wens.

Mutina Pico toepassing

De Mutina Pico kan vrijwel in iedere ruimte worden toegepast wanneer de uitstraling past bij uw smaak. Vooral interieurdesigners die iets unieks willen creeeren binnen een ruimte zullen met de Pico een goede uitkomst hebben. Maar ook bij u thuis is de Pico goed toe te passen.

Kleuren en afmetingen

De Pico is te verkrijgen in onderstaande kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Pico Down natural blanc
– Pico Red dots blanc
– Pico Blue dots blanc
– Pico Up natural blanc
– Pico Down natural gris
– Pico Red dots gris
– Pico Blue dots gris
– Pico Up natural gris
– Pico Up blue
– Pico Up red

Afmetingen:
60×60 cm, 60×120 cm, 120×120 cm

Ook heeft de Pico collectie enkele decoratieve afwerkingen. Neem voor meer informatie over deze afwerkingen contact met ons op.

Offerte en meer informatie

Wilt een offerte van ons ontvangen met een scherpe prijs? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. U bent uiteraard ook van harte welkom bij ons in de showroom.

Bent u een architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten. 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!