Mutina Puzzle

De Mutina Puzzle is een collectie keramische tegels die een maximale mogelijkheid geeft voor het combineren van kleuren, texturen en vormen binnen 1 collectie tegels. De vierkante vloer- en wandtegels kunnen in vele ruimtes een unieke sfeer brengen. Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag in de juiste keuzen binnen deze collectie. Wilt u meer informatie? Lees dan hier meer over de Mutina Puzzle collectie, of bekijk hier de afbeeldingen om inspiratie op te doen.

Interesse in de Mutina collectie? Vraag dan eens een vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom om advies te krijgen van onze verkopers.

Afbeeldingen van de Puzzle collectie:


Puzzle Hero


Puzzle Skye, Slate


Puzzle Smoke, Anglesey en Powder


Puzzle Coal, Creata


Puzzle Aland

Lees meer over Mutina Puzzle

Mutina Puzzle collectie

De Mutina Puzzle collectie bevat opvallende kleuren met aparte texturen, die zoals de naam al zegt, als een puzzle in elkaar gelegd kunnen worden. Met deze mogelijkheid creëert u een grafisch decor met deze collectie, in iedere ruimte. De Mutina Puzzle collectie is verkrijgbaar in het formaat 25×25 cm en verder in 8 verschillende kleuren. Pas hiermee de Puzzle collectie aan naar uw eigen wens.

Mutina Puzzle toepassing

De Mutina Puzzle is toe te passen in ruimtes waarvoor u op zoek bent naar een apart, uniek maar toch prachtig grafisch decor voor zowel vloer als wand. Combineer de mogelijkheden van de Puzzle collectie in iedere ruimte. Denk bijvoorbeeld aan badkamers of keuken, of restaurants en andere commerciële ruimtes.

De Puzzle kleuren en afmetingen

Puzzle collectie van Mutina is verkrijgbaar in de volgende kleuren en afmetingen:

Kleuren:
– Puzzle Aland
– Puzzle Anglesey
– Puzzle Creta
– Puzzle Faroe
– Puzzle Gotland
– Puzzle Milos
– Puzzle Murano
– Puzzle Skye

Afmetingen:
25×25 cm

Puzzle tegen een scherpe prijs?

Bent u op zoek naar deze collectie, tegen een scherpe prijs? Vraag dan bij ons een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie met contact ons op. U bent ook altijd welkom bij ons in de showroom.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!