Mutina Rombini

De Mutina Rombini is een collectie keramische tegels dat bestaat uit een combinatie van 3 elementen: Tegels, mozaïek en reliëf. Deze combinatie geeft een zeer  unieke mogelijkheid op de tegelmarkt, die vooral het grafisch design naar een hoger nivieau in ruimtes tilt. Lees hier meer over deze collectie, of bekijk hier de afbeeldingen om inspiratie op te doen.

Heeft u interesse in de Rombini collectie van Mutina tegels? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag om direct een scherpe prijs te ontvangen een geheel vrijblijvende offerte aan.

Enkele afbeeldingen van de Rombini collectie: 


Rombini Collection


Rombini Crre Light Green, Carre Uni Green


Rombini Losange Grey, Triangle Large Grey


Rombini Triangle Large, White, Losange White

Lees meer over Mutina Rombini

Rombini collectie

Deze collectie probeert voor iedere ruimte een oplossing te bieden in de vorm van ritmische en kleurrijke mengsels. De Rombini collectie is te verkrijgen in de kleuren grijs, blauw, groen ,rood en een verschillenheid van alle kleuren, samen met het formaat 40×40 cm en 27,5×25,7 cm. Pas met deze mogelijkheden de Rombini collectie aan naar uw eigen wens en gebruik.

Mutina Rombini toepassing

De Mutina Rombini collectie is vooral populair in gebruik onder architecten, vanwege het aparte doch prachtige karakter van deze serie. Combineer binnen deze serie naar uw eigen wens en smaak. Wilt u hierover advies? Dan bent u altijd van harte welkom bij ons in de showroom.

De kleuren en afmetingen

Rombini collectie is te verkrijgen in de volgende keluren en afmetingen:

Afwerking:
– Rombini Carré
– Rombini Lasange
– Rombini Triangle

Kleuren:
– Light Blue
– Light Green
– Light Grey
– Light Red
– Uni Blue
– Uni Grey
– Uni Red
– Uni White

Afmetingen:
40×40 cm, 27,5×25,7 cm

Interesse in de Mutina Rombini?

Heeft u interesse in de Mutina Rombini collectie, vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Voor meer informatie bent u altijd welkom bij ons in de showroom of neem contact met ons op.
Bent u een architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!