Mutina Tratti

De Mutina Tratti is een collectie keramische tegels, met de uitstraling van verschillende soorten textiel, zoals stukken stof en borduurwerk. Deze inspiratie is door Mutina tegels tot in de kleinste details overgenomen in de Tratti collectie. Lees hier meer, of bekijk direct de afbeeldingen.

Wilt u meer informatie? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen, of langskomen bij ons in de showroom. Voor een scherpe prijs kunt u ook direct een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Enkele afbeeldingen van deze collectie:


Tratti Beige en Croix


Tratti Mix Scuro


Tratti Mix Chiaro


Tratti Grigio en Bianco


Tratti Mix Grigio

Lees meer over Mutina Tratti

Mutina Tratti collectie

De textiel elementen zijn grafisch opnieuw geïnterpreteerd om twee verschillende patronen te creëren, gereproduceerd op tegels van 10 x 10 cm. De collectie is gemaakt van hoogwaardig keramiek, wat een hogere kwaliteit en een langere duurzaamheid betekent. De Tratti collectie bestaat uit een reeks van drie neutrale basiskleuren (wit, beige en grijs), met drie verschillende patronen in wit, grijs en donker dat kan worden herhaald op een willekeurige manier. De collectie wordt dus gekenmerkt door door oneindig veel mogelijke combinaties en een ongelooflijke veelzijdigheid.

Toepassing Tratti

De Mutina Tratti collectie is toe te passen voor zowel vloeren als wanden, in allerlei ruimtes. Denk hierbij aan woonhuizen, of juist aan commerciële ruimtes.

Kleuren en afmetingen

Kleuren:
– Tratti Aqua
– Tratti Croix
– Tratti Bianco
– Tratti Beige
– Tratti Grigio

Afmetingen:
10×10 cm

Interesse?

Heeft u interesse in deze collectie? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie.
Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!