Mutina Tegels

Mutina is een gloednieuwe manier om naar keramiek te kijken. Dit zijn niet meer tegels, maar objecten van interieurontwerp. Mutina is een artistiek project dat technologie, ambachtelijke, experimenten en onderzoek verenigt om de grenzen van het materiaal zelf te duwen en een hoogwaardig product te creëren.

Lees meer over Mutina Tegels

Mutina is verkrijgbaar in de volgende series.

Azuley

Deze collectie is ontworpen om hydraulisch cement en experimenten te herroepen met een innovatieve druktechniek gericht op massaverdeling.


Bas-relief

Deze handgemaakte collectie maakt gebruik van bas-relief als thema en is verkrijgbaar in verschillende dieptes en variaties.

Ceramica

De collectie speelt met de unieke aard van de geglazuurde tegel gevormd door extrusie, met de nadruk op de elegante lichteffecten die de oppervlakken verzachten.

Dèchirer Series

De collectie is ontwikkeld op een belangrijke vernieuwing op het gebied van keramische coatings: het heeft voor het eerst een reliëf verkregen die nauwelijks zichtbaar is en kan worden gebruikt voor vloer en wand.

Flow

Deze collectie werd geïnspireerd door het idee om sporen van het creatieproces op de oppervlakken van het keramische materiaal te behouden.

Folded

De collectie is afkomstig uit het verlangen om de effecten van gevouwen papier te herstellen door gebruik te maken van het oude materiaal van keramiek met zijn specifieke kenmerken en eigenaardigheden.

Mews

Deze collectie is geïnspireerd op het landschap, de geschiedenis en de persoonlijkheid van Londen en de grote verscheidenheid aan texturen die aanwezig zijn in de infrastructuur: stenen, houten vloeren en onregelmatige geometrische patronen.

Numi

Deze collectie markeert het begin van de samenwerking tussen Mutina en de Duitse ontwerper Konstantin Grcic. Een verkenning van een wereld in de buurt van het bedrijf, dat de basis vormt voor de studie van kleuren, materialen en vormen.

Phenomenon

Deze collectie werd geïnspireerd op het ontwerp om natuurverschijnselen en natuurwetten in de opvatting van zijn projecten op te nemen, waardoor stukken ontstaan ​​die de originaliteit uitdrukken.

Pico

Deze collectie is gewijd aan pure stof: poeder en samengeperste mineralen, die de essentie zijn van keramische tegels.

Puzzle

Puzzel staat voor het oneindige van mogelijke combinaties en een totale vrijheid in zijn opzet: een echt uniek stuk dat verandert met zijn elementen door horizontale of verticale positionering, door vloeren of muren, en geometrische of abstracte vormen.

Rombini

Deze collectie is een verkenning van de kleurenwereld die veel technische en industriële obstakels moest overbruggen.

Teknomosaico

Deze collectie wordt gekenmerkt door een waardevolle eigentijdse stijl.

Teknotessere

Deze collectie bestaat uit kleine, zeer geometrische tegels (1 x 1 cm) gemarkeerd eigentijdse kleuren.

Tex

Deze complexe en veelkleurige collectie werd geïnspireerd door texturen uit de wereld van textiel.
De rhombusvormen kunnen worden geregeld in drie hoofdpatronen, die elk een andere impact hebben.

Tierras

De collectie is gebaseerd op het concept van sedimentatie en mediterrane ambachtelijke tradities.

Toile

Deze collectie herinnert aan geweven textiel, zoals oude wandtapijten, barok damast.

Tratti

De collectie bestaat uit drie fundamentele neutrale kleuren en acht individuele patronen die vrij kunnen worden gecombineerd met de basis tegels.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!