Neolith Colorfeel

De Neolith Colorfeel tegelserie biedt u de mogelijkheid om uw ruimte te voorzien van een rustgevende uitstraling die past bij verschillende interieurstijlen. De effen kleuren vormen een rustgevend geheel die versterkt wordt door de forse formaten van de tegels. De Neolith Colorfeel omvat in zijn geheel 11 kleuren en een ruime keuze aan formaten. De tegels zijn ook bruikbaar voor wanden. De keramische tegels zijn uiterst krasvast, kleurvast en bestand tegen temperatuurwisselingen.

Enkele afbeeldingen van de Neolith Colorfeel:


Colorfeel Artic White


Colorfeel Avorio


Colorfeel Bombon


Colorfeel Humo


Colorfeel Luna


Colorfeel Nero


Colorfeel Nieve


Colorfeel Perla

Lees meer over Neolith Colorfeel

Neolith Colorfeel tegel collectie

De Neolith Colorfeel collectie wordt gekenmerkt door een enorme verscheidenheid aan neutrale en levendige tinten, die perfect passen bij de huidige architectuur trends. Binnen de Colorfeel collectie zijn er 8 kleuren beschikbaar. De keramische tegel geeft een hoge krasvrijheid aan het materiaal. Wat de Colorfeel niet alleen een prachtige tegel maakt, maar ook een hoge kwaliteit geeft. De Neolith Colorfeel kan in elke ruimte worden toegepast!

Neolith Colorfeel kleuren en afmetingen

Colorfeel is te verkrijgen in de kleuren:
– Colorfeel Nero
– Colorfeel Humo
– Colorfeel Perla
– Colorfeel Avorio
– Colorfeel Artic White
– Colorfeel Nieve
– Colorfeel Bombon
– Colorfeel Luna

Colorfeel is beschikbaar in de afmetingen:

30×60 cm, 60×60 cm, 60×120 cm, 120×150 cm, 75×75 cm, 75×150 cm, 150×150 cm, 160×320 cm, 150×320 cm, 120×360 cm

Neolith tegels kopen?

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Neolith of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Staat de tegel van Neolith die u zoekt hier niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!