Nuovocorso Tegels

Nuovocorso is een nieuw merk op de markt. Nuovocorso tegels produceert keramische tegels met een uniek productieproces: extrusie, een vergeten technologie in de tegelwereld. Hierdoor weet Nuovocorso unieke collecties op de markt te brengen met een eigen stijl en karakter, samen met een gegarandeerde, hoogwaardige kwaliteit van keramiek!

Interesse in Nuovocorso Tegels? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen. Bent u op zoek naar een specifieke collectie van Nuovocorso of naar meer informatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen of langskomen bij ons in de showroom.

Enkele series van Nuovocorso Tegels

Extrusie techniek door Nuovocorso

Nuovocorso heeft de extrusie techniek dermate verfijnd en verbeterd, dat ze nu tegels en platen met maximale maten van 60×180 cm, 66×200 cm en zelfs 120×300 cm kunnen maken. Nuovocorso vervaardigt porseleinen tegels middels innovatieve technieken, met oog voor het milieu. Oud materiaal wordt hergebruikt en besparing en beperking van CO2 uitstoot staat bij Nuovocorso hoog in de prioriteitenlijst. Naast het leveren van uitmuntende kwaliteit keramische tegels uiteraard!

Nuovocorso tegels kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Nuovocorso tegels. Hierdoor kunnen wij de scherpste prijs samen met deskundig advies aanbieden! Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Staat de tegel van Nuovocorso die u zoekt hier niet bij? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen!

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen