Piemme tegels

Piemmegres startte in 1998 met de ontwikkeling van een afwisselende collectie keramische tegels voor binnen en buiten. Het Italiaanse bedrijf heeft inmiddels tientallen prachtige tegelseries uitgebracht. Bekijk direct afbeeldingen uit het assortiment van Piemme tegels. Klik hier om verder te lezen.

Vraag een offerte aan om direct een scherpe prijs voor een tegelcollectie van Piemme te weten te komen. Voor inspiratie en advies bent u van harte welkom bij ons in de showroom!

Om meer inspiratie op te doen klik hier!

Afbeeldingen van tegels uit het assortiment van Piemme:


Piemme Unique Nite


Piemme FGM Resin Milk

 


Piemme Claymood

 


Piemme Bits Facet

 


Piemme Bits&Pieces

 


Piemme Fleur de Bois

Lees meer over Piemme tegels

Piemmegres assortiment

Dankzij de nieuwe digitale decoratie technieken kan Piemme tegels zich nu zonder enige beperking haar volledige stijl tot uitdrukking geven in nieuwe producten, die voorheen niet mogelijk waren. Het enige wat standaard is, is kwaliteit, maar niet esthetiek en design. Door de nieuwe digitale technieken zijn de mogelijkheden onbeperkt en heeft elke tegel zijn eigen design. Elke afbeelding of textuur kan worden geproduceerd en tot uitdrukking worden gebracht op keramiek.

Piemme tegels tegen een scherpe prijs?

De tegels van Piemme vindt u bij Regge Tegels & Vloeren tegen een zeer scherpe prijs. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan! Wilt u advies en meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Bent u een architect of designer, of bezig met een groter project? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!