Porcenalite Dos

Porcenalite Dos is een van oorsprong Spaanse tegelfabrikant met meer dan 20 jaar ervaring in keramiek. Deze producent maakt hoogwaardige keramische tegels in bijzondere, eigentijdse designs en exclusieve afmetingen.

Porcenalite Dos

Pocenalite Dos blijft zich constant vernieuwen en verbeteren op het gebied van keramiek. Van nieuwe kleurstellingen en nieuwe texturen tot nieuwe designs in de tegel en nieuwe afwerkingen. Porcenalite Dos heeft zes verschillende keramische tegelseries met elk zijn eigen charme.

Lees meer over Porcenalite Dos

Porcenalitedos Wood

Porcenalitedos Wood is een prachtige serie keramisch parket. Deze serie combineert de warme uitstraling van een houten vloer met de vele voordelen van keramiek. Wood bestaat uit maar liefst 29 verschillende series en kleuren! Porcenalite Dos heeft verschillende afmetingen in keramisch parket.
De meest gewilde keramisch houtlook tegel is in Nederland op dit moment Porcenalite Dos 3000.Porcenalitedos White Body Wall

White Body Wall van Porcenalite Dos is een zeer uitgebreide serie keramische wandtegels. Een veelzijdige collectie, zowel in formaten als in kleuren en prints. Porcenalite Dos White Body Wall biedt een prachtige wandbekleding. Of u nou strak en modern wil of liever een rustieke rustige uitstralingPorcenalte Dos biedt het u allemaal.

Porcenalite Dos bestaat uit de volgende hoofd series. Deze zijn weer onderverdeeld in vele verschillende series, kleuren en maten.

Wood
White body wall
Marble
Red body wall
Porcelain
Red body floor

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Porcenalite Dos of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!