Porcenalite Dos Tegels

Porcenalite Dos Tegels is een van oorsprong Spaanse tegelfabrikant met meer dan 20 jaar ervaring in keramiek. Deze producent maakt hoogwaardige keramische tegels in bijzondere, eigentijdse designs en exclusieve afmetingen. Hierdoor heeft Porcelanite Dos een geheel eigen assortiment weten neer te zetten, dat voor iedere klant een mogelijkheid bevat.

Heeft u interesse in een tegel uit het assortiment van Porcenalite Dos? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wilt u een scherpe prijs ontvangen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Langskomen bij ons in de showroom voor advies en inspiratie kan natuurlijk ook.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Porcenalite Dos assortiment

Porcenalite Dos blijft zich constant vernieuwen en verbeteren op het gebied van keramiek. Van nieuwe kleurstellingen en nieuwe texturen tot nieuwe designs in de tegel en nieuwe afwerkingen. Porcenalite Dos heeft zes verschillende keramische tegelseries met elk zijn eigen charme. Bent u geïnteresseerd in de tegels van Porcenalite Dos of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen uit het assortiment van Porcelanite Dos