Porcenalite Dos

Porcenalite Dos is een van oorsprong Spaanse tegelfabrikant met meer dan 20 jaar ervaring in keramiek. Deze producent maakt hoogwaardige keramische tegels in bijzondere, eigentijdse designs en exclusieve afmetingen. Lees hier meer over Porcenalite Dos, of bekijk direct afbeeldingen van het assortiment.

Heeft u interesse in een tegel uit het assortiment van Porcenalite Dos? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wilt u een scherpe prijs ontvangen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Enkele afbeeldingen van het assortiment: 


Porcenalite Dos Nashville


Porcenalite Dos Osaka


Porcenalite Dos Seoul


Porcenalite Dos Quebec


Porcenalite Dos Duomo


Porcenalite Dos Amberes


 

Lees meer over Porcenalite Dos

Porcenalite Dos assortiment

Porcenalite Dos blijft zich constant vernieuwen en verbeteren op het gebied van keramiek. Van nieuwe kleurstellingen en nieuwe texturen tot nieuwe designs in de tegel en nieuwe afwerkingen. Porcenalite Dos heeft zes verschillende keramische tegelseries met elk zijn eigen charme. Bent u geïnteresseerd in de tegels van Porcenalite Dos of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!