Provenza Dust

De Provenza Dust is een collectie keramische tegels, met de kenmerken en het effect van natuursteen. Dit natuursteen heeft het effect van een textuur en oppervlak, dat is aangetast door de tijd. Dit brengt een prachtig karakter met zich mee dat geschikt is voor vele ruimtes, die een eigen kenmerkende uitstraling behoeven. Bekijk direct de afbeeldingen van de Provenza Dust collectie, of lees hier meer.

Interesse in de Dust collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs te ontvangen. Voor advies en inspiratie bent u van harte welkom bij ons in de showroom. U kunt uiteraard voor meer informatie ook contact met ons opnemen.

Enkele afbeeldingen van de Dust collectie: Dust BlackDust SandDust GreyDust Rust


 

Lees meer over Provenza Dust

Provenza Dust toepassing

Ideaal voor binnenhuisvloeren: de Provenza Dust collectie is een uitstekende keramische oplossing voor binnenvloeren in kantoren, winkels en woonhuizen. Een tactiele tegelvloer met ongelijkmatige voegen, waarbij elk detail een betekenis overbrengt; de plaatsing wordt de sleutelfactor die dit materiaal de kracht van stijl geeft. Verkeerde uitlijningen en verspringende randen worden aantrekkelijke kenmerken, ontworpen om gevoel te geven aan het ontwerp.

Collectie van Dust

De Provenza Dust collectie bestaat uit 5 kleuren en 7 afmetingen. Deze kleurvariaties en afmetingen zijn verschillend. De kleuren lopen van licht tot donker, en de afmetingen van groot naar klein. Zo kan de Dust tegel worden aangepast naar uw eigen smaak.

Deze collectie heeft ook een 20 mm buitenafwerking, ga hier naar de pagina van de Provenza Dust buitentegel. 

Dust kleuren en afmetingen

Kleuren:
– Dust Black
– Dust Grey
– Dust Mud
– Dust Rust
– Dust Sand

Afmetingen:

20×20 cm, 30×30 cm, 30×60 cm, 60×60 cm, 80×80 cm, 40×80 cm, 20×80 cm

Ook is de Dust te verkrijgen in enkele decoratieve afwerkingen. Neem voor meer informatie contact over op met ons.

Meer informatie over de Dust collectie? 

Wilt u meer informatie over de Dust collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Bent u interieurontwerper, architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!