Ragno Symbol

De Ragno Symbol is een collectie keramische tegels met de luxe uitstraling van marmer. Marmerlook in de vorm van keramiek kent vele voordelen. In de vorm van keramiek kan marmer in vrijwel elke ruimte worden toegepast, samen met een lange duurzaamheid en weinig onderhoud door het keramisch materiaal. Klik hier om meer te lezen over de Ragno Symbol.

Op zoek naar deze fraaie tegel samen met de scherpste prijs? Dan zit u goed bij Regge Tegels & Vloeren. Wij kunnen de Symbol aanbieden tegen de scherpste prijs samen met advies op maat. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. U kunt ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Vragen kunt u uiteraard ook stellen via de chat op onze website.

Enkele afbeeldingen van de Symbol:


Symbol Avorio


Symbol Beige


Symbol Grigio


Symbol Noce


Symbol Rosato


Symbol Sabbia


Symbol Tabacco


Symbol Venato

Lees meer over Ragno Symbol

Ragno Symbol collectie

De Ragno Symbol keramische marmerlook is een delicate harmonie van contrasten en aderpatronen, in 10 verschillende varianten, geïnspireerd door de klassieke aantrekkingskracht van Italiaans marmer en Italiaanse stenen: elk interieur krijgt een diepe, stralende schoonheid dankzij de keramische oppervlakken van steengoed met een echt natuurlijke gratie, voor interpretatie in individuele stijl.

Ragno Symbol toepassing

Een marmerlook kan vrijwel overal worden toegepast. Denk hierbij vooral aan ruimtes en vertrekken die een luxe uitstraling kunnen gebruiken, zoals restaurants, hotels of kastelen. Maar ook in woonhuizen kan deze look goed worden gebruikt!

Ragno Symbol kleuren en afmetingen

De Ragno Symbol is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Symbol Avorio
– Symbol Beige
– Symbol Carrara
– Symbol Grigio
– Symbol Noce
– Symbol Rosato
– Symbol Sabbia
– Symbol Tabacco
– Symbol Venato

Afmetingen:
58×58 cm, 58×116 cm

Ragno Symbol kopen?

Regge Tegels & Vloeren biedt de Ragno Symbol aan tegen een zeer scherpe prijs. Vraag direct online een offerte aan of kom langs bij ons in de showroom.
Bent u architect of designer? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers via het contactformulier voor architecten.

Kijk ook eens op de pagina van Ragno buitentegels.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!