Ragno Woodstyle

Ragno Woodstyle is een relatief nieuwe toevoeging aan de collectie houtlook tegels van Ragno. Dit keramisch parket heeft een donkerder palet ten opzichte van zijn voorgangers en een uitgebreidere maatvoering. Ragno Woodstyle staat bekend om zijn zeer stijlvolle design en onherkenbare houtimitatie. De verschillende formaten geven de Ragno Woodstyle een indrukwekkende veelzijdigheid die gebruikt kan worden in zowel residentiële als commerciële omgevingen. Bekijk direct enkele afbeeldingen. 

Op zoek naar de Woodstyle tegels en daarbij een scherpe prijs krijgen? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u hier meer lezen. 

Enkele afbeeldingen van de collectie:


Woodstyle Acero


Woodstyle Faggio


Woodstyle Noce


Woodstyle Ulivo

Lees meer over Ragno Woodstyle

Ragno Woodstyle collectie

De houtlook van de Woodstyle collectie is niet van echt hout te onderscheiden, maar heeft wel de voordelen van keramiek.  De verschillende houtsoorten die verwerkt zijn in deze serie geven allemaal een iets andere look aan de tegel. Hiermee is de Woodstyle collectie ook nog eens aan te passen naar eigen smaak.

Ragno Woodstyle toepassing

Een houtlook brengt een lekkere, rustieke sfeer binnen iedere ruimte. Daarom is de Woodstyle uitermaat geschikt voor ruimtes waar u lekker tot rust wilt komen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld uw eigen woonkamer, keuken of badkamer. Door het gemak van keramiek kan deze houtlook tegel eigenlijk in iedere ruimte gebruikt worden!

Ragno Woodstyle kleuren en afmetingen

De Woodstyle collectie is te krijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Woodstyle Acero
– Woodstyle Faggio
– Woodstyle Noce
– Woodstyle Ulivo

Afmetingen:
10×120 cm, 15×120 cm, 20×120 cm, 30×120 cm

Ragno Woodstyle kopen?

Op zoek naar deze keramische tegel samen met een goede prijs? Kom dan eens bij ons langs!

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Ragno of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. 
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Bekijk ook eens de pagina van Ragno buitentegels!

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!