Rak Amani Marble

De Rak Amani Marble is een keramische tegel collectie met een prachtige marmerlook. Deze marmerlook is geïnspireerd door Amani marmer, elegant en kostbaar marmer afkomstig uit Spanje. Met deze keramische imitatie kan wel de prachtige marmerlook in huis worden gehaald, maar niet het bijkomende ongemak van natuurlijk marmer. Alleen maar voordelen dus! Bekijk hier enkele afbeeldingen van de Amani Marble collectie.

Op zoek naar deze klassieke keramische tegel, samen met een scherpe prijs? Vraag dan nu een geheel vrijblijvende offerte aan of kom eens langs bij ons in de showroom om advies te krijgen van onze verkopers. U kunt ook hier meer lezen over de Amani collectie.

Enkele afbeeldingen van de collectie:


Amani Marble Dark Grey


Amani Marble Brown


Amani Marble Light Grey

Lees meer over Rak Amani Marble

Rak Amani Marble collectie

De Amani Marble collectie wordt gekenmerkt door een diepe en intense driedimensionaliteit. Het originele amani marmer is een vrij homogeen materiaal met een voornamelijk donkergrijze kleur dat wordt onderbroken door dunne, witte aders. Lichtgrijs, donkergrijs en donkerbruin zijn de kleuren die gekozen zijn voor de Armani collectie.

Rak Amani Marble toepassing

Amani marmer is vooral geschikt voor interieurinrichting van klassieke, luxueuze ruimtes. Bijvoorbeeld restaurants of hotels. Maar ook in een woonhuis zal de Amani Marble prima tot zijn recht kunnen komen.

Rak Amani Marble kleuren en afmetingen

De Rak Amani Marble is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Amani Marble Dark Grey
– Amani Marble Light Grey
– Amani Marble Brown

Afmetingen:
120×120 cm, 120×240 cm

Rak Amani Marble kopen?

Regge Tegels & Vloeren kan de tegels van Rak Ceramics aanbieden tegen een scherpe prijs, dus ook de Amani Marble. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. U kunt voor meer informatie ook contact met ons opnemen.
Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!