Rak Capital Wood

De Rak Capital Wood is een keramisch parket met de rustige uitstraling van houtlook. Deze nieuwe serie kan ruimtes voorzien van een rustige en natuurlijke uitstraling, en dat ook nog eens in de vorm van keramiek. Hiermee kan wel de prachtige uitstraling van houtlook in huis worden gehaald, maar niet de nadelen van hout! Bekijk direct enkele afbeeldingen van de Capital Wood collectie.

De Capital Wood collectie kopen tegen de scherpste prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom voor advies langs bij ons inde showroom. Voor meer informatie kunt u hier meer lezen over de Capital Wood collectie.

Enkele afbeeldingen van de collectie:


Capital Wood meerdere series


Capital Wood meerdere series


Capital Wood meerdere series

Lees meer over Rak Capital Wood

Rak Capital Wood collectie

De Capital Wood collectie wordt gekenmerkt door zijn strakke lijnen en frisse houtlook, waarmee de opvallend moderne collectie doet denken aan natuurlijk dennenhout. Met de Capital Wood wordt ook een vleugje moderne eenvoud samen met rustieke houtlook toegevoegd aan de ruimte. De Capital Wood collectie is verkrijgbaar in meerdere kleuren en decoraties en in de afmetingen 20×120 cm en 30×120 cm.

Rak Capital Wood toepassing

De natuurlijke uitstraling van dennenhout kan in verschillende ruimtes worden gebruikt om een rustieke uitstraling te krijgen. Bij u thuis, in een kantoor of zelfs in restaurants en hotels kan deze hoogwaardige keramische tegel gebruikt worden!

Rak Capital Wood kleuren en afmetingen

De Capital Wood is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Capital Wood White
– Capital Wood Barrel Oak
– Capital Wood Honey Oak
– Capital Wood Natural Oak
– Capital Wood Grey

Afmetingen:
20×120 cm, 30×120 cm

Rak Capital Wood kopen?

De Rak Capital Wood in uw huis? Samen met de scherpste prijs? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan, of kom eens langs in onze showroom. Voor meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen.
Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!