RAK Icon Metal

De Rak Icon Metal is een serie keramische tegels, met de stoere en urbane uitstraling van geoxideerd metaal. Metaal look is een trend die vooral de laatste jaren populair wordt onder architecten en designers. Met deze collectie tegels speelt Rak Ceramics dan ook goed in op de laatste trends. Bekijk hier direct enkele afbeeldingen van de collectie.

Op zoek naar de Icon Metal tegels, tegen een zeer scherpe prijs? Vraag dan nu direct een vrijblijvende offerte aan, of kom voor een bijpassend advies langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u ook hier meer lezen.

Enkele afbeeldingen van de Icon Metal tegels:

Lees meer over RAK Icon Metal

Rak Icon Metal collectie

De inspiratie voor de Icon Metal tegelcollectie is gehaald uit een opkomende trend; metalen meubelcollecties. Deze meubelcollecties zijn te zien op de designweken in bijvoorbeeld Milaan, Londen of Dubai. De metal-look is verkrijgbaar in twee versies. De Icon Metal, met de kleuren lichtgrijs en bruin die een echt metal effect weergeven. En een Icon Metal Deluxe versie met de kleuren grijs en bruin, die meer een metallic effect heeft waarvan het oppervlak nog meer geaccentueerd en glanzend is. De beide afwerkingen zijn verkrijgbaar in het grote formaat 60×120 cm.

Rak Icon Metal toepassing

De Metal-look is modern en past dus ook goed in ruimtes die een moderne en urbane uitstraling nodig hebben. Denk hierbij aan grote projecten zoals kantoren en commerciële ruimtes. Maar deze look is zeker ook toe te passen in een woonhuis.

Rak Icon Metal kleuren en afmetingen

De Icon Metal collectie is te krijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Icon Metal Light Grey
– Icon Metal Brown
– Icon Metal Redox Brown

Afmetingen:
60×120 cm

Rak Icon Metal kopen?

Deze stoere keramische tegel kopen tegen een zeer scherpe prijs? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.
Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!