Rak Revive Concrete

De Rak Ceramics serie Revive Concrete, is een collectie keramische tegels waarbij inspiratie gehaald is uit een neutrale ogende, industriële betonlook. Betonlook heeft vaak een neutraal, sterk karakter. Hierdoor kan betonlook en dus de Revive Concrete collectie in vele ruimtes tot zijn recht komen. Ook heeft de Revive Concrete collectie extra grote afmetingen binnen de collectie, oftewel de Revive Concrete XL collectie. Bekijk direct enkele afbeeldingen van deze collectie.

Regge Tegels & Vloeren kan de Revive Concrete collectie leveren tegen een scherpe prijs. Vraag voor deze scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan, of kom gerust eens langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u hier meer lezen over de Revive Concrete.

Enkele afbeeldingen van de Revive Concrete collectie:


Revive Concrete Active White


Revive Concrete Cloud Grey


Revive Concrete Grey


Revive Concrete Summer Sand


Revive Concrete Xl Active White

Lees meer over Rak Revive Concrete

Rak Revive Concrete collectie

De Revive Concrete collectie is een mooie en gedurfde collectie betonlook tegels, geïnspireerd door de eenvoud en kracht van industrieel beton wat heeft geleid tijd een verfijnde collectie strakke betonlook tegels. Ideaal om het gevoel van beton in elke ruimte te krijgen, maar wel in de praktische voordelen van hoogwaardig keramiek.

Rak Revive Concrete XL

De Rak Revive Concrete XL is de Revive Concrete collectie, maar dan in de vorm van speciale XL-formaten. Betonlook in de vorm van XL-formaat is ideaal voor grote oppervlakken waarbij weinig voeg gewenst wordt.

Rak Revive Concrete kleuren en afmetingen

De Rak Revive Concrete (XL) collectie is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:
– Revive Concrete Cloud Grey
– Revive Concrete Pitch Black
– Revive Concrete Blade Beige
– Revive Concrete (XL) Active White
– Revive Concrete (XL) Summer Sand
– Revive Concrete (XL) Concrete Grey

Afmetingen:
60×60 cm, 120×120 cm, 120×240 cm, 135 x 305 cm

Rak Revive Concrete kopen?

Deze strakke betonlook tegel kopen? Dan kunt u bij Regge Tegels & Vloeren de scherpste prijs aanvragen via het vrijblijvende offerteformulier. Voor meer informatie kunt u ook gerust eens langskomen in onze showroom, of contact met ons opnemen.
Bent u een architect of designer, of bezig met een groot project. Neem dan contact op met een van onze accountmanagers via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!