RAK Six Sense

De keramische tegelserie RAK Six Sense doet haar naam eer aan. Door de speciale lapato-bewerking ontstaat er een geheimzinnig wisselspel tussen matte en glanzende oppervlakten in natuurlijke aardkleuren. Met deze prachtige spelingen weet RAK een unieke tegel te creëren. Bekijk direct de afbeeldingen van deze collectie.

Regge Tegels & Vloeren kan de Six Sense leveren tegen een zeer scherpe prijs. Vraag voor deze scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan. Wilt u een bijpassend advies? Kom dan langs bij ons in de showroom.

Lees meer over RAK Six Sense

Enkele afbeeldingen van de Six Sense:

Six Sense Black


Six Sense Brown


Six Sense Ivory


Six Sense Mocca


Six Sense Olive


Six Sense White


Six Sense impressie

Lees meer over RAK Six Sense

RAK Six Sense tegel collectie

De metaalachtige kleuren en texturen van de RAK Six Sense gaan helemaal mee met de moderne trend. Met deze tegel kan elke ruimte een eigen, fraaie en hedendaagse atmosfeer krijgen! Door de 6 kleurschakeringen in de serie die van licht tot donker lopen is deze keramische tegel nog beter naar wens aan te passen.

Rak Six Sense toepassing

De Six Sense tegelcollectie kan in vrijwel iedere ruimte worden toegepast. Denk hierbij aan bijvoorbeeld uw woon of badkamer.

RAK Six Sense kleuren en afmetingen

De Six Sense collectie is te krijgen in de onderstaande kleuren en afmetingen.

De Six Sense is te verkrijgen in de kleuren:
– Six Sense White
– Six Sense Olive
– Six Sense Brown
– Six Sense Mocha
– Six Sense Ivory
– Six Sense Black

De Six Sense is te verkrijgen in de afmetingen:
30×60 cm, 45×90 cm, 60×60 cm

RAK Six Sense kopen?

De scherpste prijs en een advies op maat vindt u bij Regge Tegels & Vloeren.

Bent u geïnteresseerd in de Rak Six Sense of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!