Refin Kasai

De Refin Kasai, keramisch parket met het uiterlijk dat geïnspireerd is op het Japanse Shou Sugi Ban of Yakisugi. Dit is een traditionele, ambachtelijke Japanse techniek om hout te bewerken door middel van verbranding om een verkoolde laag aan het oppervlak te creëren om het hout in goede staat te houden.  Refin Kasai combineert traditie met innovatie! Bekijk meteen de afbeeldingen.

Deze Japanse look voor de scherpste prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of kom voor inspiratie en advies langs in de showroom.

Lees meer over Refin Kasai

Enkele afbeeldingen van de Kasai collectie:


Kasai Carta


Kasai Cotte


Kasai Fumo

Lees meer over Refin Kasai

Refin Kasai serie

Het uiterlijk van de Refin Kasai is uniek. Refin heeft als enige fabrikant deze bijzondere techniek weten om te zetten in keramiek. Kasai betekent ook letterlijk ‘vuur’, hetgeen wat het bijzondere uiterlijk van deze keramische tegel maakt. Refin Kasai tegels geven een bijzondere, unieke sfeer aan elke ruimte. Dit effect wordt weergegeven in drie kleuren, Carta (wit), Fumo (grijs) en Notte (zwart). De tegels zijn in een ruim aantal patronen verkrijgbaar. Ook zijn er speciale op Japanse tekens als print op de tegel verkrijgbaar die deze tegel nog unieker maken!

Refin Kasai toepassing

De collectie behoud de kenmerken van het Japanse origineel maar heeft wel de voordelen van keramiek. De Kasai collectie is er speciaal voor wie een opvallende en unieke uitstraling aan de ruimte wil geven.

De Refin Kasai kleuren en afmetingen

Kasai collectie kan worden verkregen in de volgende kleuren en afmetingeen.

Kleuren:
– Carta (Wit)
– Fumo (Grijs)
– Notte (Zwart)

Afmetingen:
25×150 cm

Refin Kasai kopen?

De tegels van Refin vindt u het goedkoopst bij Regge Tegels & Vloeren, dus ook de unieke Kasai collectie.

Geïnteresseerd in de Refin Kasai of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.
Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

Klik hier voor Refin buitentegels. 

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!