Sicis Mozaiek

Sicis Mozaïek staat bekend om de prachtige en unieke mozaïek tegels binnen het assortiment. De mozaïeken van Sicis staan garant voor een unieke belevenis. Door het produceren van mozaïek te verheffen tot kunstvorm stijgt Sicis tegels boven zichzelf uit en geven ze u de mogelijkheid in vrijheid uw eigen ruimte te personaliseren.

De prachtige mozaïeken van Sicis tegen de scherpste prijs en een goed advies? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. U kunt natuurlijk ook langskomen bij ons in de showroom.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Sicis, de specialist voor unieke vloer- en wandafwerkingen

Sicis is een bedrijf dat zich specialiseert in het produceren van hoogwaardige series mozaïek tegels. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en daarom wordt op ieder detail gelet om tot de beste producten te komen. Sicis kijkt altijd naar nieuwe mogelijkheden om prachtige series mozaïek neer te zetten om vernieuwingen voor de markt te kunnen brengen. Daarom is het mozaïek uit het assortiment van Sicis een veelgeziene keus bij ontwerpers, architecten en interieurdesigners omdat het mozaïek bruikbaar is voor de meest uiteenlopende interieurideëen.

Sicis Mozaïek

Hetgeen waar Sicis bekend om staat, is uiteraard mozaïek. Sicis collecties van mozaïek staan bekend om de onnavolgbare wijze waarmee geproduceerd wordt en waarmee collecties worden ontwikkeld die passen bij het hedendaags design in de vorm van hoogwaardig keramiek. Hiermee heeft Sicis Mozaïek een uitgebreid assortiment aan mozaïek weten op te bouwen. Wij kunnen u gaan vertellen hoe prachtig deze collecties zijn. Maar voor het beste beeld kunt u het best langskomen bij ons in de showroom om tijdens een adviesgesprek met onze verkoopmedewerkers de keus te maken uit het assortiment van Sicis mozaïek.

Sicis Mozaïek bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een dealer van Sicis Mozaiek in Nederland. Wilt u mozaiek van Sicis bekijken? Kom dan eens langs bij ons in de showroom en krijg direct advies van onze verkoopmedewerkers. Interesse in een tegel uit het assortiment van Sicis? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van Sicis Mozaiek