Sicis Tegels

Sicis Tegels staat vooral bekend om de mozaïeken binnen het assortiment. De mozaïeken van Sicis staan garant voor een unieke belevenis. Door het produceren van mozaïek te verheffen tot kunstvorm stijgt Sicis tegels boven zichzelf uit en geven ze u de mogelijkheid in vrijheid uw eigen ruimte te personaliseren.

De prachtige mozaïeken van Sicis tegen de scherpste prijs en een goed advies? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. U kunt natuurlijk ook langskomen bij ons in de showroom. Bent u een architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op. Staat de tegel van Sicis die u zoekt hier niet tussen? Dan kunt u ook contact met ons nemen.

Enkele afbeeldingen van het assortiment van Sicis

Sicis Mozaïek

Hetgeen waar Sicis bekend om staat, is uiteraard mozaïek. Sicis collecties van mozaïek staan bekend om de onnavolgbare wijze waarmee geproduceerd wordt en waarmee collecties worden ontwikkeld die passen bij het hedendaags design in de vorm van hoogwaardig keramiek. Hiermee heeft Sicis een uitgebreid assortiment aan mozaïek weten op te bouwen. Wij kunnen u gaan vertellen hoe prachtig deze collecties zijn. Maar voor het beste beeld kunt u het best langskomen bij ons in de showroom.

Sicis Tegels kopen?

Interesse in een tegel uit het assortiment van Sicis? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen