Sil Ceramiche Pierre de Montignac

Bij Regge Tegels & Vloeren streven we naar niets minder dan uitzonderlijke keramische tegels die niet alleen kwaliteit beloven, maar ook een ongeëvenaarde stijl naar voren brengen. De serie Pierre de Montignac van Sil Ceramiche is een meesterwerk dat deze belofte waarmaakt. Het is dan ook een hoogtepunt in ons exclusieve assortiment.

Om meer informatie te ontvangen over de Sil Ceramiche Pierre de Montignac collectie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Uiteraard heten wij u ook graag van harte welkom in onze showroom in Enter, waar u tevens advies van onze verkoopmedewerkers kan krijgen. Liever direct een scherpe prijs te weten komen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Sil Ceramiche Pierre de Montignac

De serie Pierre de Montignac van Sil Ceramiche belichaamt eeuwige schoonheid. De tegels zijn doordrenkt met tijdloze elegantie, waardoor elke ruimte wordt getransformeerd in een oase van verfijning. Of u nu een klassieke sfeer of een eigentijdse uitstraling zoekt, Pierre de Montignac biedt een veelzijdigheid die aansluit bij elke designvisie. De verfijnde esthetiek van de Pierre de Montignac collectie van het Italiaanse tegelmerk Sil Ceramiche weerspiegelt de unieke visie van het keramische tegelmerk. Bij Regge Tegels & Vloeren waarderen we ambachtelijk vakmanschap en deze serie is hier geen uitzondering op. Elke tegel getuigt van minutieuze aandacht voor detail en de toewijding van Sil Ceramiche aan onberispelijke kwaliteit. Het resultaat is een serie tegels die niet alleen mooi zijn om naar te kijken maar ook bestand zijn tegen de tand des tijds.

Kleuren en afmetingen

De Pierre de Montignac collectie van Sil Ceramiche is verkrijgbaar in de volgende kleuren en afmetingen.

Kleuren:

  • Pierre de Montignac Blend
  • Pierre de Montignac Light

Afmetingen:

De afmetingen zijn op dit moment nog niet bekend aangezien het om een serie gaat die op de Cersaie beurs voor het eerst is getoond.

Sil Ceramiche bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Sil Ceramiche. Dit betekent dat wij alle series, dus ook de Pierre de Montignac, tegen zeer scherpe prijzen kunnen aanbieden. Bent u benieuwd naar deze scherpe prijzen? Neem dan direct contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom. Wij heten u hier graag van harte welkom! Met een zakelijk project bezig? Dan kunt u ons bereiken via het zakelijke contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de Pierre de Montignac collectie: