Sintesi Ceramica Tegels

Sintesi Ceramica is sinds 1998 het kloppende hart van Gruppo Ceramiche Gresmalt. Sintesi heeft een van de productiefste fabrieken in het Ceramische District Sassuolo. Sintisi Ceramica besteed veel aandacht aan detail in een reeks keramische tegels en biedt een grote verscheidenheid aan collecties in alle maten en kleuren om de hedendaagse smaken aan te passen. Bekijk afbeeldingen van het assortiment, of lees hier meer.

Heeft u interesse in een serie van Sintesi Ceramica? Neem dan voor meer informatie contact met ons op, of vraag om een scherpe prijs te ontvangen direct een vrijblijvende offerte aan.

Enkele afbeeldingen van het assortiment: 


Sintesi Explorer


Sintesi Elisir


Sintesi Sardenia


Sintesi Planet


Sintesi Essenze


 

  Sintesi Ceramica collecties

  Sintesi Ceramica heeft een groot scala aan verscheidene keramische tegels. Deze keramische tegels zijn bruikbaar voor zowel binnen als buiten gebruik. De grote verscheidenheid in tegels brengt het voordeel mee dat binnen de collecties van Sintesi voor bijna elke wens een geschikte mogelijkheid te vinden. Innovatie gecombineerd met ervaring, dat stralen de prachtige keramische tegels van Sintesi uit! Van de oppervlakte kleuren naar de originele patronen, met keramische interpretatie van klassieke en natuurlijke bouwmaterialen, biedt Sintesi het volledige potentieel van innovatieve digitale technologie, voor een uitzonderlijke interpretatie van de allerlaatste ontwerptrends.

  Sintesi Ceramica tegels kopen?

  Interesse in de tegels van Sintesi of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.
  Bent u architect of designer? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het contactformulier voor architecten.

  Staat de tegel van Sintesi Ceramica die u zoekt hier niet tussen? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen.

  Vraag direct een offerte aan!

  Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!