TeBe Tegels

TeBe Ceramica is een relatief onbekend merk keramisch parket, dat de laatste tijd veel populariteit wint met de serie Tebe Aequa.

Regge Tegels & Vloeren kan de TeBe tegels goedkoop leveren. Wilt u weten tegen welke prijs wij Tebe tegels kunnen leveren? Vraag direct vrijblijvend een offerte aan of kom langs in onze showroom! Of neem voor meer informatie contact met ons op.

Tebe Aequa

Tebe Aequa keramisch parket is een uitblinker met volle, warme houtkleuren, gecompleteerd door opvallende nuanceringen in de kleur. Juist deze opvallende kleurnuanceringen definiëren de charme van de TeBe Aequa keramisch parket. De karakteriserende houtnerven in de tegels worden op de toplaag van het keramisch parket geprint, waardoor de keramische tegelvloer niet te onderscheiden is van een echte houten vloer. Dankzij de uitstekende kwaliteiten van keramiek is dit keramisch parket echter een stuk duurzamer.

Lees meer over TeBe Tegels

Bent u geïnteresseerd in de tegels van TeBe Ceramica of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!