Unicom Starker Tegels

Unicom Starker is een producent van keramische tegels van premium kwaliteit. Ze blijven zich altijd vernieuwen door steeds te blijven zoeken naar nieuwe, duurzame productietechnieken. Unicom Starker is, door een uitgebreid assortiment van hoge kwaliteit, een populaire speler op het gebied van keramische wand- en vloertegels. Bekijk direct de afbeeldingen van het assortiment.

Regge Tegels & Vloeren kan de tegels uit het assortiment van Unicom Stark aanbieden tegen de scherpste prijs. Vraag voor deze scherpste prijs direct een vrijblijvende offerte aan, of kom voor advies langs bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u hier ook meer lezen.

De afbeeldingen van het Unicom Starker assortiment:

Apogee

Bark 2_thick

Basaltina

Board

Board 2_thick

Breccia

Cere

Dordogne

Groove

Essence

Icon

Icon_2thick

Kauri

Loire

Loire_2thick

Materiae

Key

Key_2thick

Maxxi

Midtown

Muse

Natural slate

Oak

Overall

Overall_2thick

Quarazite

Quarazite_2thick

Raw

Stage


<h4Stonewave

Stonewave 2_thick

Tides

Timeless

Traces

Lees meer over Unicom Starker Tegels

Unicom Starker assortiment

Door de constante aandacht te leggen op de laatste trends in het interieurontwerp en een uitstekende technische ontwikkeling zijn de producten geschikt voor elk type architectuur en gebruik: residentiële, commerciële ruimtes of woonhuizen. Het assortiment van Unicom Starker bestaat uit verschillende collecties met een prachtige uitstraling. Een groot deel van deze collecties is ook geschikt voor buiten!

Unicom Starker tegels kopen?

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Unicom Starker of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!