Verde 1999 Tegels

Verde 1999 is een tegelbedrijf uit Italië dat diverse, prachtige, natuursteen look wand- en vloertegels levert. Van zachte marmerachtige kleurschakeringen tot prachtige natuursteen patronen. De collectie is in allerlei natuurlijke kleuren en verschillende dessins beschikbaar. Verde 1999 staat in contact met de natuur, maar gebruikt hedendaags materiaal om de collectie te vormen.

Lees meer over Verde 1999 Tegels

Verde 1999 tegel series

Verde 1999 tegels heeft 11 verschillende prachtige series. Een uitkomst voor iedereen die een natuurlijke vloer wil, maar dan met de vele voordelen van keramiek. De series variëren van zware krachtige kasteelvloeren, tot prachtige lichte marmerlook vloeren.

Het assortiment van Verde 1999 bestaat uit de volgende series:

Agatha
Basalto
Jorstone
Moonstone
Pietra Dorata
Retro
Stark
Sunstone
Trilogy
Zen

Verde 1999 Moonstone

Moonstone is een tegelserie die sprekend lijkt op natuursteen, maar wel met alle praktische voordelen van keramiek! Verde 1999 Moonstone komt in 2 verschillende kleuren: in de lichte Beige Moonstone en het donkerdere Moonstone Nero. Dankzij de inkt-jet technologie heeft Moonstone een prachtige rustieke uitstraling. De tegels zijn beschikbaar in de formaten 40×80 cm, 50×50 cm, 8×8 cm (mozaïek tegels op een sheet van 33 x 33 cm) en 16,4×16,4 cm. Ook zijn er allerlei decors leverbaar.

 

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Verde 1999 of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!