Verde 1999 Tegels

Verde 1999 tegels is een tegelbedrijf uit Italië dat diverse, prachtige, natuursteen look wand- en vloertegels levert. Van zachte marmerachtige kleurschakeringen tot prachtige natuursteen patronen. De collectie is in allerlei natuurlijke kleuren en verschillende dessins beschikbaar. Verde 1999 staat in contact met de natuur, maar gebruikt hedendaags materiaal om de collectie te vormen. Bekijk direct de afbeeldingen van Verde tegels, of lees hier verder.

De scherpste prijs voor tegels uit dit assortiment? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom om advies van onze verkopers te krijgen.

Enkele afbeeldingen uit het assortiment:


Verde 1999 Stone Studio


Verde 1999 Retro


Verde 1999 Passepartout

 


Verde 1999 Evoque

 


Verde 1999 Aria

 


Verde 1999 Bowers Rock

Lees meer over Verde 1999 Tegels

Verde 1999 tegel series

De naam van Verde 1999 tegels wordt gelijkgesteld met producten van een uitzonderlijk Italiaans design, de hoogste kwaliteit en een opmerkelijk aanpassingsvermogen aan de behoeften van de markt. Verde streeft ernaar om altijd in de pas te blijven lopen met de huidige trends. Verde 1999 tegels heeft 11 verschillende prachtige series. Een uitkomst voor iedereen die een natuurlijke vloer wil, maar dan met de vele voordelen van keramiek. De series variëren van zware krachtige kasteelvloeren, tot prachtige lichte marmerlook vloeren.

Verde 1999 tegels koopt u bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren kan de tegels van Verde 1999 aanbieden tegen een zeer scherpe prijs.

 

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Verde 1999 of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!