Villeroy & Boch Tegels

Villeroy & Boch Tegels is een van de meest bekende merken van keramische producten. Tegenwoordig veelal bekend om hun keramische sanitaire producten is er toch een aanzienlijk assortiment aan keramische vloer- en wandtegels. Regge Tegels & Vloeren biedt dit gehele assortiment aan, en voorziet u graag in een bijpassend advies op maat.

Interesse in een serie tegels van Villeroy & Boch? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, of vraag voor een scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan. Langskomen bij ons in de showroom is uiteraard ook mogelijk.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Villeroy & Boch Tegels Assortiment

Vanuit de jarenlange ervaring van Villeroy & Boch in het produceren van keramische producten en als een van de toonaangevende pioniers in de technologische ontwikkelingen in de branche heeft Villeroy & Boch tegels van absolute topkwaliteit in haar assortiment. Naast een onuitputtelijke focus op technische innovatie richt Villeroy & Boch zich ook op het uitvinden van trendy en traditionele designs. Dit heeft zich uiteindelijk geuit in het gevarieerde assortiment aan keramische tegels van Villeroy & Boch, met een ruime mogelijkheid van toepassing voor elke wens en ieder interieur.

Vloertegels van Villeroy & Boch

Kiest u voor vloertegels van Villeroy & Boch, dan kiest u voor kwaliteit samen met design. Villeroy & Boch vloertegels garanderen de kwaliteit doordat ze geproduceerd worden van de hoogste kwaliteit aan keramiek, dat kleur, kras en slijtvast is vochtbestendig. Daarom zal er nooit iets in uw vloer trekken wanneer er bijvoorbeeld een glas valt of er met stoelen geschoven wordt. De uitstraling van Villeroy & Boch vloertegels blijft behouden! Naast deze verzekering van kwaliteit hebben de vloertegels natuurlijk ook prachtige designs wat u mag verwachten van de tegels van Villeroy & Boch. Er wordt een ruim scala aan kleuren, looks en afmetingen geboden om de vloer helemaal naar eigen wens aan te passen!

Villeroy & Boch Wandtegels

Villeroy & Boch zet een assortiment aan wandtegels neer waarin 'standaard' ideëen en unieke mogelijkheden elkaar ontmoeten. Standaard wandtegels, zoals tegels met het formaat van 30x60 cm zijn binnen dit assortiment mogelijk. Maar denk ook eens aan klein-formaat tegels van 20x20 cm met een opvallende kleur die verkrijgbaar zijn in het assortiment van Villeroy & Boch Wandtegels. Combineer de Villeory & Boch wandtegels ook met de vloertegels van Villeroy & Boch.

Focus op badkamer tegels

Van oudsher richt Villeroy & Boch zich op sanitaire producten. Daarom zijn de meeste tegelseries van Villeroy & Boch gericht op functionaliteit in de badkamer. De Villeroy & Boch badkamer tegels zijn geschikt voor de badkamer door de vochtbestendigheid en stroefheid, de eigenschappen die de tegels in de badkamer moeten hebben. Villeroy & Boch badkamer tegels vindt u ook tegen een scherpe prijs bij Regge Tegels & Vloeren.

Regge Tegels & Vloeren geeft u een scherpe prijs voor tegels van Villeroy en Boch

Of u nou op zoek bent naar Villeroy en Boch Tegels van 60x60 cm met een betonlook of 20x120 cm met een houtlook? Regge Tegels & Vloeren voorziet u graag in de scherpste prijs. Wij zijn een direct verkooppunt van Villeroy & Boch Tegels en kunnen u daardoor voorzien van de scherpste prijs. Vraag hiervoor direct een vrijblijvende offerte aan. Wilt u liever een goed advies, of meer informatie? Kom dan langs bij ons in de showroom, of bel/mail ons gerust. Bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Afbeeldingen van het assortiment