Villeroy & Boch Tegels

Villeroy & Boch Tegels is een van de meest bekende merken voor keramieken producten. Tegenwoordig veelal bekend om hun keramische sanitaire producten is er toch een aanzienlijk assortiment aan keramische vloer- en wandtegels. Regge Tegels & Vloeren biedt dit gehele assortiment aan, en voorziet u graag in een bijpassend advies op maat.

Interesse in een serie tegels van Villeroy & Boch? Neem dan contact met ons op voor meer informatie, of vraag voor een scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan. Langskomen bij ons in de showroom is uiteraard ook mogelijk.

Afbeeldingen van het assortiment

Villeroy & Boch Tegels

Vanuit de jarenlange ervaring van Villeroy & Boch in het produceren van keramische producten en als een van de toonaangevende pioniers in de technologische ontwikkelingen in de branche heeft Villeroy & Boch producten van absolute topkwaliteit in haar assortiment. Naast een onuitputtelijke focus op technische innovatie richt Villeroy & Boch zich ook op het uitvinden van trendy en traditionele designs.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen