Villeroy & Boch Tegels

Villeroy & Boch is een van de meest bekende merken voor keramieken producten. Tegenwoordig veelal bekend om hun keramische sanitaire producten is er toch een aanzienlijk assortiment aan keramische vloer- en wandtegels. Vanuit de jarenlange ervaring van Villeroy & Boch in het produceren van keramische producten en als een van de toonaangevende pioniers in de technologische ontwikkelingen in de branche heeft Villeroy & Boch producten van absolute topkwaliteit in haar assortiment. Naast een onuitputtelijke focus op technische innovatie richt Villeroy & Boch zich ook op het uitvinden van trendy en traditionele designs.

Lees meer over Villeroy & Boch Tegels

Villeroy & Boch Bernina

De Bernina tegelserie is een moderne vloertegel van hoogwaardig vilbostone porcellanato. Deze serie bevat zowel vloer- als wandtegels, met matte licht gestructureerde tegels geïnspireerd op natuurlijk kwartsiet. Door de subtiele, onregelmatige structuur van marmer op de toplaag wordt deze tegel gedefineerd, waardoor het natuurstenen karakter van de tegelserie wordt versterkt.

Villeroy & Boch Crossover

De Crossover tegelserie is een tegelserie waarin de charme van vulkanisch gesteente wordt gevangen in een keramische vloertegel. De materiaalindruk van vulkanisch gesteente is herkenbaar waardoor een prachtige natuurlijke omgeving wordt gecreëerd.

Villeroy & Boch Newport

De Newport tegelserie wordt gedefineerd door een karakteristieke moderne cementlook. Door gebruik te maken van zorgvuldig geselecteerde kleuren versterkt de tegelserie de strakke ruimtelijke indrukken van elk vertrek zonder overheersend aanwezig te zijn.

Het volledige assortiment van Villeroy & Boch beslaat onder andere de volgende tegelseries:

Aimée
Fuse Mood Line Seano
Avalon Galaxos Moonlight Sight
Bandol Ground Line My Earth Solid Ground
Bernina Ivoire Narona Stream Line
Nianconero La Diva NATURE SIDE Terra Noble
Boulder Country La Passion New Tradition Townhouse
Chérie Landscape Newport Tribute
Classic Glam Lavardin One & Only Upper Side
Crossover Light & Shade Opulent Chic Urban Line
East End Light Lusion Oregon X-Plane
Everland Lodge Rich History Zoom
Fire and Ice Lucerna Salamanca
Five Senses Memoire Océane Scivaro

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Villeroy & Boch of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!