Vogue Ceramica Tegels

Vogue Ceramica Tegels is een Italiaanse producent van het modulaire Vogue-systeem: een innovatief nieuw allesomvattend modulair concept in combinatie met twee keramische systemen die ieder uniek zijn. De eerste met vierkante vormen (system square) en de andere met behulp van rechthoeken. Het kenmerk van beide systemen is de modulaire beschikbaarheid en dat in een breed scala van kleuren.

De scherpste prijs voor tegels uit het assortiment van Vogue Ceramica. Regge Tegels & Vloeren kan u hier in voorzien, vraag direct een vrijblijvende offerte aan of kom voor inspiratie en advies langs bij ons in de showroom. Meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Vogue Ceramica assortiment

Vogue Ceramica geeft een uitgebreid assortiment van keramische vloer- en wandtegels in verschillende afmetingen en afwerkingen, allemaal voorzien van speciale stukken of mozaiek-vormen. Hiermee biedt Vogue u de mogelijkheid om te kiezen tussen uitzonderlijke oplossingen op maat voor de inrichting van uw ruimte. De uitstekende technische prestaties en de aandacht voor innovatie kenmerken de producten van het merk Ceramica Vogue, waardoor een breed scala aan milieuvriendelijke tegelcollecties ontstaat die ontworpen zijn om interieurs en exterieurs te voorzien van innovatieve oplossingen, geschikt voor privé-ruimtes maar ook ideaal voor openbare ruimtes zoals scholen, ziekenhuizen en zwembaden.

De tegels van Vogue Ceramica kopen?

Regge Tegels & Vloeren biedt het assortiment van Vogue Ceramica aan tegen de scherpste prijs. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. U kunt uiteraard ook bij ons in de showroom langskomen. Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van het assortiment