Vogue Ceramica Tegels

Vogue Ceramica is een Italiaanse producent van het modulaire Vogue-systeem: een innovatief nieuw allesomvattend modulair concept in combinatie met twee keramische systemen die ieder uniek zijn. De eerste met vierkante vormen (system square) en de andere met behulp van rechthoeken. Het kenmerk van beide systemen is de modulaire beschikbaarheid en dat in een breed scala van kleuren.

Lees meer over Vogue Ceramica Tegels

System Square

System Square (vierkant) heeft vier afwerkingen beschikbaar in drie basismodules (20×20, 10×10, 5×5 cm). Daarnaast zijn er een aantal kleuren leverbaar in 40×40 cm. Deze serie is zeer veelzijdig, variërend van buitentegels tot antislip producten voor bijvoorbeeld zwembaden.

System Rectangle

System Rectangle (rechthoek) is verkrijgbaar in drie afwerkingen en beschikt over vier basismodules (5×20, 5×40, 10×20, 20×40). Beide systemen zijn beschikbaar in (maar liefst) 38 verschillende kleuren en verkrijgbaar in drie verschillende afwerkingen (glanzend, mat, antislip).

Vogue tegels zijn verkrijgbaar in de volgende series:

Vogue System
Vogue Pool
Vogue Shade
Vogue Link
Vogue Special
Vogue Shade 50- Shade Cut
Vogue Floor
Vogue Glass
Shade Plus

 

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Vogue Ceramica of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!