Toilet tegels

Toilet tegels kunnen ervoor zorgen dat ook het toilet of een toiletruimte een mooie uitstraling kan hebben. Regge Tegels & Vloeren heeft een ruim assortiment aan vloer- en wandtegels die ook in het toilet toegepast kunnen worden. Naast de prachtige uitstraling van ons assortiment, zijn keramische tegels ook nog makkelijk schoon te maken. Hierdoor blijft het toilet hygiënisch en schoon.

Meer informatie over toilet tegels? Lees dan hier verder. Wilt u een scherpe prijs weten voor toilet tegels? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Zoekt u advies over toilet tegels? Ook dan helpen wij graag. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Enkele afbeeldingen van toilet tegels uit ons assortiment:

Lees hier meer over keramisch marmer badkamer Zoetermeer


Lees hier meer over Atelier Blender 


Lees hier meer over Toiletten van der Valk


Lees hier meer over Atelier Blender


Lees hier meer over Keramisch marmer in Badkamer 


Lees hier meer over het project Badkamer


Lees hier meer over Toilet van der Valk


Lees hier meer over Betonlook Badkamer


Lees hier meer over Badkamer Hotel


Meer foto’ s zien? Kijk dan eens op onze referentie pagina. 

Keramische tegels in uw toilet of sanitaire ruimte

Keramische tegels zijn ideaal om toe te passen in een toilet. Door de hoogwaardige kwaliteit van keramiek hebben de tegels een lange duurzaamheid en zijn de tegels bestand tegen water. Ook zijn keramische tegels gemakkelijk schoon te houden waardoor de hygiëne in een toilet beter is. Naast deze gemakken zijn keramische in allerlei vormen en maten verkrijgbaar. Denk eens aan betonlook, natuursteenlook of marmerlook maar ook aan kleinere formaten als hexagon tegels of mozaïek. Allemaal mogelijk in de vorm van keramische tegels.

Toilet tegels kopen?

Regge Tegels & Vloeren biedt u een ruim assortiment aan keramische tegels die onder meer toepasbaar zijn in sanitaire ruimtes. Wilt u advies en/of meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Bezig met een groter project, of architect? Neem dan contact met een van onze accountmanagers op via het formulier voor architecten.