Vintage Tegels

Vintage tegels zijn keramische tegels met een vintage look. Herleef de gouden tijden met deze prachtig vormgegeven tegels met alle voordelen van tegenwoordig! Bent u fan van deze prachtige tegel? Neem dan eens contact met ons op en laat u verbazen over ons uitgebreide aanbod aan deze prachtige tegels. Of bekijk direct enkele afbeeldingen van de tegels uit ons assortiment.

Regge Tegels & Vloeren biedt u een ruim assortiment aan Vintage tegels. Meer informatie hierover? Lees dan hier meer. Direct de scherpste prijs weten? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan! Uw vraag kunt u ook stellen via de chat op onze website.

Enkele afbeeldingen van ons assortiment:


Lees meer over het project Vintage Tegels


Lees meer over Quintessenza tegels


Lees meer over het project Vintage tegels


Lees meer over de Panaria Memory Mood


Lees meer over Codicer95 tegels


Lees meer over Codicer95 tegelsOns assortiment Vintage Tegels

Vintage tegels zijn weer helemaal in. Dankzij de high-tech productietechnieken van tegenwoordig worden de voordelen van keramische tegels nu gecombineerd met een vintage look. De tegels hebben diverse patronen en uitstralingen zodat u perfect kan kiezen voor juist díe tegel die bij uw smaak, interieur en woning past.

Er is veel keuze aan vintage tegels. Zo zijn er de meer effen kleuren met een authentieke afwerking waardoor de vloer of wand een verweerde indruk krijgt. Ook zijn er tegels met uitgebreide patronen die direct een blijvende indruk maken op iedere bezoeker.

Vintage tegels kopen?

Bent u geïnteresseerd in of wilt u graag meer informatie? Wij helpen u graag verder om een keuze te maken, perfect afgestemd op uw wensen. Wij kunnen alle vintage tegels in verschillende formaten leveren voor een voordelige prijs. Regge Tegels & Vloeren adviseert en inspireert u graag.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Bent u een architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.