Vintage Tegels

Vintage tegels zijn keramische tegels met een vintage look. Herleef de gouden tijden met deze prachtig vormgegeven tegels met alle voordelen van tegenwoordig! Bent u fan van deze vintage tegels? Neem dan eens contact met ons op en laat u verbazen over ons uitgebreide aanbod aan deze vintage tegels.

Regge Tegels & Vloeren biedt u een ruim assortiment aan Vintage tegels. Meer informatie hierover? Neem dan direct contact met ons op. Wilt u een scherpe prijs ontvangen voor vintage tegels uit ons assortiment? Vraag dan direct een geheel vrijblijvende offerte aan!

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Retro, modern of tijdloos; Iedere stijl verkrijgbaar met Vintage Tegels

Vintage Tegels kunnen verschilende stijlen en sferen met zich mee brengen. Er zijn dan ook vele verschillende patronen te verkrijgen in de vorm van vintage tegels. Deze patronen kunnen vintage tegels met een moderne, tijdloze of toch retro sfeer met zich mee brengen. Pas de vintage tegels aan naar de sfeer die u voor ogen heeft! Het voordeel van de vintage tegels uit ons assortiment is dat deze tegels keramische tegels zijn, dus hebben deze keramische vintage tegels een lange duurzaamheid en weinig onderhoud nodig.

Vintage Vloertegels

Voor vloeren zijn vintage tegels bruikbaar. Met de patronen en stijlen die in ons assortiment zijn verwerkt, kunnen de vintage vloertegels helemaal de uitstraling van de vloer krijgen die past bij wens en gebruik. Door het voordeel van keramiek kunnen vintage tegels uit ons assortiment ook in drukkere ruimtes worden verwerkt zonder gebruikssporen hiervan te zien.

Vintage Wandtegels

Waar vintage tegels veruit het vaakst worden verwerkt, is aan de wand. Er wordt vaak voor gekozen om een wand van bijvoorbeeld de douchehoek of de keuken een unieke uitstraling te geven door te kiezen voor vintage wandtegels. Maar vintage wandtegels kunnen eigenlijk overal worden gebruikt, denk hierbij ook eens aan de wand van de woonkamer of slaapkamer.

Het assortiment van Regge Tegels & Vloeren

Vintage tegels zijn weer helemaal in. Dankzij de high-tech productietechnieken van tegenwoordig worden de voordelen van keramische tegels nu gecombineerd met een vintage look. De tegels hebben diverse patronen en uitstralingen zodat u perfect kan kiezen voor juist díe tegel die bij uw smaak, interieur en woning past. Er is veel keuze aan vintage tegels. Zo zijn er de meer effen kleuren met een authentieke afwerking waardoor de vloer of wand een verweerde indruk krijgt. Ook zijn er tegels met uitgebreide patronen die direct een blijvende indruk maken op iedere bezoeker.

Vintage tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Bent u geïnteresseerd in keramische vintage tegels of wilt u graag meer informatie? Wij helpen u graag verder om een keuze te maken, perfect afgestemd op uw wensen. Wij kunnen alle vintage tegels in verschillende formaten leveren voor een voordelige prijs. Regge Tegels & Vloeren adviseert en inspireert u graag!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Bent u een architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen Vintage Tegels: