XL Tegels

XL-tegels of groot-formaat tegels is een opkomende trends in de moderne interieurontwerpen. Het ‘grote’ voordeel van XL-tegels is dat er weinig voeg nodig is, wat weer een rustig ogend oppervlak oplevert. Meer informatie? Lees dan hier meer, of bekijk direct afbeeldingen van XL-Tegels uit ons assortiment.

Interesse of wilt u advies? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan. U kunt natuurlijk ook langskomen bij ons in de showroom om inspiratie op te doen. Vragen kunt u uiteraard ook stellen via de chat op onze website.

Enkele afbeeldingen van XL-tegels uit ons assortiment:


Lees meer over Atlas Concorde Marvel XL


Lees meer over referentie Woonhuis Hengelo


Lees meer over Marazzi Grande Metal Look


Lees meer over Keuken Woonhuis Hengelo


Lees meer over Ariostea Marmi Classic


Lees meer over Betonlook Buitentegels


Toepassing

Overal kunnen XL-tegels worden toegepast! In de badkamer of keuken, maar ook bijvoorbeeld in een bedrijfshal, bar of restaurant. Overal waar de XL-tegels worden toegepast zullen ze zorgen voor een rustiek ogende sfeer. Kies dus voor XL-tegels om helemaal mee te gaan met de hedendaagse interieur trends en om een prachtig en uniform geheel te creëren.

XL-Tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Natuurlijk gaat Regge Tegels & Vloeren mee met de trends. Daarom biedt Regge Tegels & Vloeren de consument een ruim assortiment. Kijk eens op onze pagina XL- tegels voor meer informatie! Regge Tegels & Vloeren denkt mee met ieder project. Bent u dus particulier, ondernemer, architect of designer? Wij denken met uw mee zodat u de tegel krijgt die bij u past!

Regge Tegels & Vloeren kan XL-Tegels aanbieden tegen een scherpe prijs. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan of kom langs bij ons in de showroom! Voor meer informatie kunt u ook contact met ons opnemen.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.