Vloerverwarming Keramisch Parket

Keramisch parket heeft de warme, natuurlijke uitstraling van hout tot in het kleinste detail overgenomen in de vorm van keramisch materiaal. Keramisch parket is hierdoor kleur-, kras- en slijtvast, maar ook ideaal te combineren met vloerverwarming! Keramiek is namelijk de beste geleider voor de warmte van uw vloerverwarming waardoor u het meeste rendement haalt uit uw warmtepomp. Combineer keramisch parket met vloerverwarming en krijg hierdoor naast een natuurlijke look ook een comfortabele vloer!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van keramisch parket en vloerverwarming? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen, of langskomen bij ons in de showroom voor advies van onze verkopers. Benieuwd naar een scherpe prijsopgave voor keramisch parket inclusief vloerverwarming? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Keramisch parket; de beste geleider voor de warmte van uw vloerverwarming

Keramiek als gebakken materiaal is de beste geleider voor de warmte van uw vloerverwarming, waardoor u hier het meeste rendement uithaalt. Ook houdt keramisch materiaal de warmte lang vast, waardoor een ruimte met keramisch parket lang op temperatuur blijft, ook wanneer u de vloerverwarming uit hebt gezet.

Een warme uitstraling en een warm gevoel!

Keramisch parket is verkrijgbaar in zeer veel variaties qua designs, afmetingen en afwerkingen. Maar ieder keramisch parket uit ons assortiment weet het natuurlijke gevoel van echt hout tot in perfectie over te nemen tot in klein detail. Hierdoor geeft keramisch parket het karakter van echte houten planken met een warme uitstraling. Dit warme karakter kan uitstekend worden gecombineerd met vloerverwarming, waardoor ieder ruimte behaaglijk aan gaat voelen!

Combineer met vloerkoeling

Vloerverwarming kan ook gecombineerd worden met vloerkoeling. Hierdoor kunnen ruimtes tijdens warme dagen ook comfortabel gekoeld worden met hetzelfde systeem!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van keramisch parket en vloerverwarming? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen of langskomen bij ons in de showroom voor advies van onze verkopers.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen