Mozaïek Vloertegels

Mozaïek is een materiaal dat bekend staat om de exclusieve en klassieke uitstraling die wordt meegebracht door dit materiaal. Deze look is ook te verkrijgen voor de vloer met mozaïek vloertegels. Regge Tegels & Vloeren biedt verschillende series aan mozaïek die te gebruiken zijn als vloerafwerking.

Meer informatie over de mogelijkheden van mozaïek vloertegels? Dan bent u van harte welkom bij ons in de showroom om advies te krijgen van onze verkoopmedewerkers. Direct benieuwd naar een scherpe prijs? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op bij vragen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Mozaïek op de vloer

Mozaïek is een materiaal waar bij de toepassing vaak gedacht wordt aan wandafwerkingen. Maar er zijn ook mozaïek vloertegels te verkrijgen! De exclusieve en stijlvolle look die wordt gebracht door toepassing van mozaïek is dus zeker ook voor de vloer te verkrijgen. Wanneer mozaïek op de vloer gebruikt wordt, gebruikt men vaak wel mozaïek met een matte toplaag. Dit om te voorkomen dat er snel wordt uitgegleden over een mozaïek vloer. Let er wel op dat niet iedere serie mozaïek te gebruiken is op zowel de vloer als, vraag hier dus advies over bij ons.

Het assortiment vloertegels mozaïek bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren biedt een assortiment aan mozaïek vloertegels waarin verschillende stijlen vertegenwoordigd zijn. Met de verschillende stijlen, kleuren en afwerkingen kunnen wij voor de vloer van elk project bijpassend mozaïek vinden. Enkele bekende merken die mozaïek tegels voor de vloer leveren uit het assortiment van Regge Tegels & Vloeren zijn bijvoorbeeld The Mosaic Factory en Sicis.

Mozaïek vloertegels in de badkamer

Ook op de vloer van de badkamer is de verwerking van mozaïek mogelijk. Voor de vloer van de badkamer zijn er verschillende mogelijkheden in kleuren, afmetingen en afmetingen. Door de verschillende mogelijkheden kunnen mozaïek vloertegels in de badkamer worden aangepast naar de stijl die u voor ogen heeft in de badkamer. Let er wel op bij de keus van uw mozaïek vloer in de badkamer dat het mozaïek geschikt is om op de vloer van de badkamer verwerkt te worden. Niet ieder mozaïek is namelijk geschikt voor deze verwerking. Ook over deze mogelijkheden adviseert Regge Tegels & Vloeren u graag.

De verwerking van mozaïek op de vloer

Mozaïek is een speciaal materiaal dat met veel zorgvuldigheid op de vloer verwerkt dient te worden. Het advies van Regge Tegels & Vloeren is dan ook om dit door een tegelzetter te laten doen die ervaring heeft met dit materiaal. Dit zal uiteindelijk leiden tot het beste resultaat naar wens.

Mozaïek vloertegels bij Regge Tegels & Vloeren

Mozaïek vloertegels koopt u tegen een scherpe prijs bij Regge Tegels & Vloeren. Daarnaast voorzien wij u bij ons in de showroom graag van inspiratie en advies voor mozaïek op de vloer. U bent van harte welkom in onze showroom, onze verkoopmedewerkers staan voor u klaar!

Bent u met een zakelijk project bezig en hiervoor op zoek naar mozaïek vloertegels? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen