Keramische Terrastegels

Keramische terrastegels zijn tegels voor tuin en terras gecombineerd met de gemakken van keramiek. Deze terrastegels zijn er in een grote variatie aan maten, afwerkingen en looks. Daarnaast zijn keramische terrastegels van een hoge kwaliteit waardoor er extra lang van een terras genoten kan worden zonder al te veel onderhoud! Ons gehele assortiment aan terrastegels bestaat uit terrastegels van keramiek. Kom het assortiment eens bekijken bij ons in de showtuin.

Meer informatie over keramische terrastegels? Neem dan contact met ons op, of kom langs bij ons in de showtuin om u ook direct te laten inspireren. Benieuwd naar een scherpe prijs voor een keramische terrastegel? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Wat zijn keramische terrastegels?

Keramische terrastegels zijn zoals de naam al zegt terras tegels gemaakt van keramiek. Dat betekent dat de tegels worden gebakken. De gebakken keramische tegels zijn kleur, kras, en slijtvast, vochtbestendig en onderhoudsarm. Dit maken keramische tegels uitermate geschikt voor de toepassing op uw terras. Na het bakken krijgen keramische terrastegels een look, bijvoorbeeld betonlook, natuursteenlook of houtlook. Deze looks zijn door de moderne technolgieën van productie vrijwel niet meer te onderscheiden van de oorspronkelijke materialen. Een keramische terrastegels is dus de beste combinatie tussen kwaliteit en look.

Verschillende looks

Verschillende looks zijn er verkrijgbaar in de vorm van een keramische terrastegel. Bijvoorbeeld een moderne betonlook keramische terrastegel of een natuurlijk ogende natuursteenlook keramische terrastegel. Zelfs houtlook is mogelijk met keramische terrastegels. Pas de look voor het terras aan naar uw eigen stijl met de verschillende mogelijkheden aan looks binnen keramische terrastegels.

Keramische terrastegels houtlook

Hout is een materiaal dat tot voorkort eigenlijk nooit gebruikt kon worden voor terras en tuin. Dit kan tegenwoordig wel in de vorm van keramische terrastegels met een houtlook. Dit zijn tegels van het gebakken materiaal keramiek. Aan de keramische tegels wordt vervolgens een natuurlijke, levensechte houtlook toegevoegd. Met deze mogelijkheid kan er door keramische houtlook tegels voor buiten ook rond uw huis de natuurlijke look van hout verkrijgen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van keramische terrastegel? Bekijk dan eens onze pagina van Keramische Terrastegels op Keramische-Buitentegels.nl.

Formaten en diktes

In de vorm van keramiek zijn vele formaten aan keramische terrastegels verkrijgbaar. De formaten lopen uiteen van terrastegels van 60x60 cm tot XL formaten van 120x120 cm. De diktes van de meeste keramische tuin- en terrastegels zijn 2 en 3 cm.

Het leggen van een keramische terrastegel

Nog een voordeel van een keramische terrastegel is het leggemak. Een terrastegel van keramiek heeft vaak een dikte van 2 of 3 cm. Deze dikte zorgt ervoor dat de terrastegels goed bestand zijn tegen de omstandigheden van buiten. Naast deze kwalitatieve voordelen, heeft een keramische tegel van 2 of 3 cm dik ook een groot leggemak. Vooral de tegels van 3 cm dik hebben dit leggemak. Keramische terrastegels met een dikte van 3 cm kunnen namelijk gelegd worden op een verstevigd zandbed. U kunt dus ook besparen op de legkosten met een keramische terrastegel van 2 of 3 cm dik.

Kom langs bij ons in de showtuin voor inspiratie

Wilt u meer informatie over keramische terrastegels en direct inspiratie op doen? Dan bent u van harte welkom bij ons in de showtuin. Direct meer informatie krijgen? Neem dan contact met ons op. Bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen