Keramische Terrastegels

Keramische terrastegels zijn tegels voor tuin en terras gecombineerd met het gemak van keramiek. Deze terrastegels van keramiek zijn er in een grote variatie aan maten, afwerkingen en looks. Daarnaast zijn keramische terrastegels van een hoge kwaliteit waardoor er extra lang van een terras genoten kan worden zonder al te veel onderhoud! Ons gehele assortiment aan terrastegels bestaat uit terrastegels van keramiek. Kom het assortiment aan keramische terrastegels eens bekijken bij ons in de showtuin. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan wanneer u een scherpe prijs wilt ontvangen.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Wat zijn keramische terrastegels?

Keramische terrastegels zijn zoals de naam al zegt terras tegels gemaakt van keramiek. Dat betekent dat de tegels worden gebakken. De gebakken keramische tegels zijn kleur, kras, en slijtvast, vochtbestendig en onderhoudsarm. Dit maken keramische tegels uitermate geschikt voor de toepassing op uw terras. Na het bakken krijgen keramische terrastegels een look, bijvoorbeeld betonlook, natuursteenlook of houtlook. Deze looks zijn door de moderne technolgieën van productie vrijwel niet meer te onderscheiden van de oorspronkelijke materialen. Een keramische terrastegels is dus de beste combinatie tussen kwaliteit en look.

Vele mogelijkheden aan looks met keramische tegels buiten

Verschillende looks zijn er verkrijgbaar in de vorm van een keramische tegels voor buiten. Bijvoorbeeld een moderne betonlook keramische terrastegel of een natuurlijk ogende natuursteenlook keramische terrastegel. Zelfs houtlook is mogelijk met keramische terrastegels. Pas de look voor het terras aan naar uw eigen stijl met de verschillende mogelijkheden aan looks binnen keramische terrastegels. Daarnaast zijn de vele looks ook qua formaat aan te passen. Zodat u de juiste keramische tegel voor buiten kunt vinden in het assortiment van Regge Tegels & Vloeren

Formaten en diktes

In de vorm van keramiek zijn vele formaten aan keramische terrastegels verkrijgbaar. De formaten lopen uiteen van terrastegels van 60x60 cm tot XL formaten van 120x120 cm. De diktes van de meeste keramische tuin- en terrastegels zijn 2 en 3 cm. Het voordeel van een keramische tegel van 3 cm dik is dat deze direct op een verstevigde ondergrond verwerkt kan worden.

Het leggen van een keramische terrastegel

Nog een voordeel van een keramische terrastegel is het leggemak. Een terrastegel van keramiek heeft vaak een dikte van 2 of 3 cm. Deze dikte zorgt ervoor dat de terrastegels goed bestand zijn tegen de omstandigheden van buiten. Naast deze kwalitatieve voordelen, heeft een keramische tegel van 2 of 3 cm dik ook een groot leggemak. Vooral de tegels van 3 cm dik hebben dit leggemak. Keramische terrastegels met een dikte van 3 cm kunnen namelijk gelegd worden op een verstevigd zandbed. U kunt dus ook besparen op de legkosten met een keramische terrastegel van 2 of 3 cm dik.

Uw keramische terrastegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Wilt u meer informatie over keramische terrastegels en direct inspiratie op doen? Dan bent u van harte welkom bij ons in de showtuin. Hier staan onze gespecialiseerde verkoopmedewerkers voor u klaar met advies op maat. Direct meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Bent u benieuwd naar wat een keramische terrastegel kost? Dan kunt u vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. Bezig met een zakelijk project? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Neem voor zakelijke projecten contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van het assortiment