Tagina Tegels

Tagina produceert haar tegels met respect voor het verleden. Met jarenlange ervaring in het traditioneel produceren van keramische producten combineert Tagina deze ervaring nu met de nieuwste en geavanceerde productietechnieken. Zij doen dit zonder hierbij de vertrouwde karakteristieke kenmerken van historische productietechnieken te verliezen. Het resultaat hiervan is een product met de hoogste kwaliteit, hoogstaand design en dat voor een zeer scherpe prijs.

De populairste tegelseries van Tagina zijn onder andere de Warmstones en Pietra del Mondo.

Lees meer over Tagina Tegels

Tagina Warmstone

De Warmstone tegelserie is het resultaat van een samenwerking tussen jonge en oudere architecten. Een prachtig product dat tot stand is gekomen door een samenspel van creativiteit en traditie. Met zowel vloertegels, wandtegels en decoratieve tegels heeft deze serie alles in huis om elke ruimte te voorzien van uw persoonlijke stijl. Dankij de eigenschappen van keramische tegels zullen de Warmstone tegels lang hun prachtige uitstraling behouden en kunt u lang genieten zonder zorgen.

Tagina Pietra del Mondo

Met de Pietra del Mondo tegelserie haalt u een prachtige natuurlijke uitstraling in huis. De combinatie van verglaasde tegels met de uitstraling van authentieke natuurlijke stenen creëert een unieke look & feel. Met een grote keuze uit diverse kleuren, formaten en afwerkingen biedt deze tegelserie u een prachtige oplossing voor elke ruimte.

Deze tegels zijn in verschillende varianten, soort en maten te verkrijgen.

Het volledige assortiment van Tagina bestaat uit:

A Fresco Joe Pietre Perlate Terre Cotto dell’Umbria
Antica Umbria Lignite Pompeiana Warm Stones
Berenice
Loft Reinassance Wire Natural IN-OUT
Doré Lustro Rondò Woodays Bath
Eldorado Minéra Liqua Si. Space Identity Woodays In
Fleur déco Minoica Sincera
Fucina Nuage Sogno di Primavera
Hard Rock Beton Pietra del Mondo Terrae de Tarsina

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Tagina of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan!

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!