Tagina Tegels

Tagina Tegels produceert haar tegels met respect voor het verleden. Met jarenlange ervaring in het traditioneel produceren van keramische producten combineert Tagina deze ervaring nu met de nieuwste en geavanceerde productietechnieken. Zij doen dit zonder hierbij de vertrouwde karakteristieke kenmerken van historische productietechnieken te verliezen. Het resultaat hiervan is een product met de hoogste kwaliteit, hoogstaand design en dat voor een zeer scherpe prijs.

Het assortiment van dit merk biedt Regge Tegels & Vloeren aan tegen een scherpe prijs. Benieuwd naar deze scherpe prijs? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Of krijg advies van onze verkopers bij ons in de showroom. Direct meer informatie over deze tegels? Neem dan direct contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Over het bedrijf Tagina Ceramica

Het bedrijf Tagina Ceramica is een bedrijf dat al meer dan 50 jaar historie heeft. Al decennia lang is het bedrijf dus bezig met de vervaardiging van keramische producten voor de internationale markt. Voor het vervaardigen van de keramische wand- en vloertegels let het bedrijf op de belangrijkste kenmerken van natuurlijke materialen. Dit zijn materialen zoals marmer, natuursteen, betonlook of houtlook. Daarnaast is een belangrijke eigenschap van tegels van Tagina Ceramica dat enkele collecties geproduceerd worden met de focus op een 'verouderde' look. Dit doet de look van sommige collecties denken aan oppervlaktes uit vervlogen tijden. Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van het merk. Doordat wij een dealer zijn in Nederland kunnen wij u voorzien in een scherpe prijs voor de keramische tegels.

Het assortiment

Tagina Tegels heeft verschillende stijlen omarmd om de keramische tegels uit het assortiment een unieke persoonlijkheid te kunnen geven. Hiermee richt het merk zich op de hedendaagse trends binnen design. Dankzij innovatie en onderzoek heeft Tagina altijd producten weten te produceren waar stijl, functionaliteit en technologie wordt uitgestraald. Of het nu in een woonhuis is of een meer commerciële of openbare omgeving, overal produceert Tagina tegels voor. Bekende series uit het assortiment zijn de Il Cotto Tagina en de Warm Stone collectie.

Tagina buitentegels

Tagina produceert ook tegels voor buiten. Dit doet het bedrijf door tegels met een dikte van 20 of 30 mm te produceren. En natuurlijk met een extra stroefheidswaarde van R11. Op deze manier zijn Tagina terrastegels goed bestand tegen de belasting van een buitenruimte. Ook zal er niet snel uit gegleden worden over een tegel met deze stroefheidswaarde. Ook de buitentegels van dit merk vindt u tegen een scherpe prijs bij Regge Tegels & Vloeren. Wilt u meer informatie over het assortiment aan buitentegels van Tagina? Ga dan naar de pagina van Tagina buitentegels.

Tagina Tegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Het uitgebreide assortiment van Tagina tegels vindt u tegen een zeer scherpe prijs bij Regge Tegels & Vloeren. Ook kunnen wij u voorzien van advies. Bent u geïnteresseerd in de tegels van dit merk of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Bent u architect of designer? Of met een zakelijk project bezig? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van het assortiment