Tagina Tegels

Tagina Tegels produceert haar tegels met respect voor het verleden. Met jarenlange ervaring in het traditioneel produceren van keramische producten combineert Tagina deze ervaring nu met de nieuwste en geavanceerde productietechnieken. Zij doen dit zonder hierbij de vertrouwde karakteristieke kenmerken van historische productietechnieken te verliezen. Het resultaat hiervan is een product met de hoogste kwaliteit, hoogstaand design en dat voor een zeer scherpe prijs.

Het assortiment van Tagina biedt Regge Tegels & Vloeren aan tegen een scherpe prijs, vraag hiervoor direct een offerte aan. Of krijg advies van onze verkopers bij ons in de showroom. Vragen, of bent u op zoek naar een specifieke tegel van Tagina? Neem dan contact met ons op.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Tagina assortiment

Tagina heeft verschillende stijlen omarmd om de keramische tegels uit het assortiment een unieke persoonlijkheid te kunnen geven. Hiermee richt Tagina zich op de hedendaagse trends binnen design. Dankzij innovatie en onderzoek heeft Tagina altijd producten weten te produceren waar stijl, functionaliteit en technologie wordt uitgestraald. Of het nu in een woonhuis is of een meer commerciële of openbare omgeving, overal produceert Tagina tegels voor.

Tagina buitentegels

Tagina produceert ook tegels voor buiten. Op zoek naar Tagina buitentegels? Ga dan naar de pagina van Tagina buitentegels.

Tagina tegels kopen

Het uitgebreide assortiment van Tagina vindt u tegen een zeer scherpe prijs bij Regge Tegels & Vloeren. Ook kunnen wij u voorzien van advies.

Bent u geïnteresseerd in de tegels van Tagina of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Bent u architect of designer? Dan kunt u ook contact opnemen met een van onze accountmanagers of vul het contactformulier voor architecten in.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van het assortiment van Tagina