Vloertegels Woonkamer

Nieuwe vloertegels voor de woonkamer vindt u in het assortiment van Regge Tegels & Vloeren. Wij bieden voor uw woonkamer vloertegels in verschillende stijlen. Zo vindt u bij ons in het assortiment de vloertegels voor in de woonkamer die passen bij uw interieur en smaak.

Benieuwd naar ons assortiment aan woonkamer vloertegels? Kom dan eens langs bij ons in de showroom. En krijg advies op maat van onze verkoopmedewerkers. Wilt u meer informatie over deze vloertegels? Neem dan direct contact met ons op.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Een tegelvloer in de woonkamer

Een tegelvloer in de woonkamer is bepalend voor de stijl en het interieur van uw woonkamer. De vloer in de woonkamer is vaak een groter oppervlak. Daarom zijn de tegels die u hier kiest nog bepalender voor de sfeer en stijl. Om de tegelvloer voor de woonkamer te kiezen die past bij uw smaak en wens biedt Regge Tegels & Vloeren een ruim assortiment aan. Dit ruime assortiment bestaat uit verscheidenheid in kleuren, afmetingen en maten. Zo kunt u de tegelvloer voor in de woonkamer vinden die helemaal naar uw wens is. Ga bijvoorbeeld voor vloertegels in de woonkamer met een houtlook door te kiezen voor keramisch parket.

Moderne vloertegels in de woonkamer

Een moderne stijl geven aan de woonkamer? Hiervoor vindt u moderne vloertegels bij ons in het assortiment. Waar moet u aan denken bij moderne vloertegels in de woonkamer? Denk aan vloertegels met een betonlook of metallic look. Dit zijn tegels die de inspiratie hebben gehaald uit moderne stijlen. Door deze te combineren met een groter formaat tegel wordt een moderne vloertegels verkregen die perfect past in uw woonkamer.

Het voordeel van keramische vloertegels voor de woonkamer

Keramische vloertegels zijn de ideale vloertegels voor iedere ruimte, dus ook voor de woonkamer. Keramische vloertegels hebben namelijk kwalitatief voordelen. De tegels van keramiek zijn namelijk gebakken en hebben hierdoor gesloten poriën. Door de gesloten poriën kan er niets in de tegels trekken. Keramische vloertegels voor in de woonkamer zijn dan ook kleur, kras, slijtvast en onderhoudsarm. Dit zijn de perfecte eigenschappen om een zorgeloze vloer bij u in de woonkamer te verkrijgen. Daarnaast zijn vrijwel alle stijlen te verkrijgen als keramische woonkamer vloertegel.

Een groter formaat

Moderne vloertegels in de woonkamer zijn de trend van de laatste jaren. Moderne vloertegels zijn bijvoorbeeld betonlook of marmerlook vloertegels. Deze stijlen worden dan weer vaak gecombineerd met groot formaat vloertegels. Grote vloertegels hebben uniforme oppervlaktes. Hierdoor is er minder voeg nodig en wordt uw woonkamer vloer een fraai, aaneengesloten oppervlak. Grote vloertegels voor in de woonkamer worden vaak gekozen in de formaten van 100x100 cm of 120x120 cm.

Vloertegels voor uw woonkamer kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Op zoek naar een nieuwe woonkamervloer? Kom dan inspiratie op doen bij ons in de showroom. Hier kunt u ons uitgebreide assortiment aan woonkamer vloertegels bekijken samen met advies van onze verkoopmedewerkers. Bent u direct benieuwd naar een scherpe prijs voor uw woonkamer vloertegel? Vraag dan een geheel vrijblijvend een offerte aan. Bent u architect of designer en op zoek naar vloertegels die te gebruiken zijn in de woonkamer? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van het assortiment