Woonboerderij Enter

Deze moderne woonboerderij in Enter hebben wij voorzien van keramische grootformaat tegels in het formaat 120x120 cm.

Het project Woonboerderij Enter

Deze moderne woonboerderij in Enter hebben wij voorzien van keramische grote vloertegels in de afmeting 120x120cm. De gebruikte tegels hebben een eigentijdse uitstraling met een zeer divers kleurgebruik van koele en warme kleuren. Deze kleurtinten komen ook terug in het meubilair waardoor het een sfeervol geheel wordt en het volledige interieur een eenheid vormt. Daarnaast is het natuurlijke kleurgebruik tevens een aansluiting op het Twentse landschap, waar veel connectie mee is door de grote raampartijen in deze woning.

Grootformaat tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren is dé plek om grootformaat tegels te kopen, wij zijn hierin namelijk gespecialiseerd. Wij hebben in ons assortiment een ruime keuze aan grootformaat tegels. De afmetingen lopen uiteen van 75x75cm tot wel het XXL-formaat van 160x320cm. Denk hierbij aan beton- steen- of marmerlook tegels in extra grote formaten. Met deze mogelijkheden kunnen prachtige, grote oppervlakken worden gecreëerd met minder voeg dan bij bijvoorbeeld tegels van het formaat 60x60 cm.

Meer informatie over de tegels van dit project?

Bent u benieuwd naar de tegels die bij dit project gebruikt zijn? Kom gerust eens bij ons langs in de showroom om grootformaat tegels te bekijken en hierover advies van onze verkopers te krijgen. Liever eerst meer informatie? Neem dan telefonisch of via de mail contact met ons op. Wij helpen u graag! Direct een scherpe prijs te weten komen is uiteraard ook mogelijk. Vraag hiervoor een geheel vrijblijvende offerte aan. Bent u architect, designer of bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Interieurontwerp: SKIER Interieurontwerp

Fotografie: Chiela.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen