Houtlook Vloertegels

Houtlook vloertegels zijn het perfecte alternatief voor een houten vloer. Houtlook tegels voor de vloer binnen ons assortiment zijn keramisch, hierdoor zijn de tegels onder meer kleur-, kras- en slijtvast en onderhoudsarm. Daarnaast wordt in keramische houtlook vloertegels ieder detail van echt hout tot in perfectie overgenomen. Daarom zijn keramische houtlook vloertegels de beste mogelijkheid voor wie wel de look van een houten vloer wil, maar niet de nadelen van echt hout.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van houtlook vloertegels? Neem dan eens contact met ons op of kom inspiratie op doen bij ons in de showroom. Direct een scherpe prijsopgave ontvangen voor een houtlook tegelvloer? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Houtlook vloertegels, wat zijn het precies?

Hout is een prachtig, natuurlijk materiaal dat al sinds mensenheugenis gebruikt wordt. De natuurlijke kenmerken van hout zoals noesten, barsten en kleurverschillen brengen het gevoel van natuur met zich mee. Helaas heeft hout als materiaal ook nadelen, zoals de kras- en slijtgevoeligheid en het vele onderhoud dat dit materiaal nodig heeft. Daarom zijn er tegenwoordig ook houtlook vloertegels van keramiek. Deze vloertegels houtlook hebben alle kenmerken die houdt populair maken maar niet de nadelen van echt hout. Oftewel, de ideale combinatie tussen inspiratie en materiaal. De meer bekendere en gangbare naam van keramisch vloertegels houtlook is keramisch parket. Lees hier meer over keramisch parket.

De voordelen van keramische vloertegels houtlook

Het assortiment houtlook vloertegels van Regge Tegels & Vloeren bestaat volledig uit keramische houtlook vloertegels, wat ook wel keramisch parket wordt genoemd. Keramiek is een gebakken materiaal waardoor de poriën dicht zitten en er hierdoor geen vuil in kan trekken. Ook is keramiek kras en slijtvast waardoor u geen gebruiksporen op de vloer zult zien. Naast deze praktische voordelen kan door de moderne productietechnologie van tegenwoordig alle details van natuurlijk hout worden overgenomen in een keramische vloertegel. Met de voordelen van keramiek heeft u vrijwel geen zorgen over het onderhoud van een keramische houtlook tegelvloer. En daarnaast is de duurzaamheid van keramische vloertegels houtlook een groot voordeel. Want u wilt bij de aanschaf natuurlijk weten hoe lang vloertegels met houtlook mee gaan. Bij houtlook vloertegels heeft u hier zich geen zorgen over te maken. Door de kwaliteit van keramische houtlook vloertegels kunt u extra lang genieten van de natuurlijke look van de tegels. Slijtage is wordt namelijk niet zichtbaar op de keramische vloertegels houtlook.

Ga voor een houtlook tegels in de woonkamer

Houtlook vloertegels zijn een populaire keuze geworden voor woonkamers vanwege de natuurlijke uitstraling en duurzaamheid. Deze houtlook vloertegels zijn gemaakt van keramiek, wat betekent dat ze bestand zijn tegen krassen, vlekken en slijtage. Een ander voordeel van houtlook woonkamer vloertegels van keramiek is dat ze gemakkelijk te onderhouden zijn. In tegenstelling tot echt hout, hebben de tegels geen speciale behandeling of zorg nodig om ze in goede staat te houden. Houtlook vloertegels zijn een uitstekende keuze voor de woonkamer vanwege hun duurzaamheid, gemakkelijke onderhoud en esthetische uitstraling. Keramische vloertegels met houtlook in de woonkamer bieden de warmte en gezelligheid van echt hout, zonder de zorgen over de kosten en het onderhoud van de vloer.

Tegelvloer houtlook geschikt voor meerdere ruimtes

Het voordeel van keramische houtlook vloertegels is dat de vloertegels overal toegepast kunnen worden door de hoogwaardige, kwalitatieve eigenschappen. Door de vochtbestendigheid zijn houtlook tegels zelfs in de badkamer te gebruiken, een ruimte waar echt hout helaas niet te gebruiken is. Een badkamer houtlook geeft deze ruimte de rustiek waar u naar op zoek bent. Hout tegels badkamer zijn dan niet voor niets populair op dit moment. Omdat een tegelvloer houtlook geschikt is voor meerdere ruimtes kan er ook gecombineerd worden met andere ruimtes. Zo kunt u dezelfde houtlook vloertegels verwerken op de vloer van de badkamer en slaapkamer. Daarnaast kunnen ook buitenruimtes kunnen het natuurlijke en rustieke karakter van hout krijgen met houtlook tuintegels, die vaak met een dikte van 2 of 3 cm worden geproduceerd om bestand te zijn tegen omstandigheden van buiten en gemakkelijk verwerkt te kunnen worden. Deze mogelijkheid wordt ook wel keramisch parket voor buiten genoemd. Houtlook vloertegels voor badkamer, woonkamer of keuken en natuurlijk voor buitenruimtes vindt u bij Regge Tegels & Vloeren. Een mooie trend van nu is bijvoorbeeld ook een combinatie van een badkamer betonlook met hout. Maar houtlook vloertegels lenen er zich natuurlijk ook voor om met andere materialen gecobmineerd te worden.

De verwerking van een houtlook tegel

Om het gewenste eindresultaat te krijgen moet een houtlook tegelvloer natuurlijk goed gelegd worden. Maar hoe leg je een tegel met houtlook? Houtlook vloertegels worden verwerkt op de ondervloer met tegellijm. De ondervloer moet een goede, vlakke cementdekvloer zijn. Vervolgens worden de houtlook tegels gelegd in het patroon. Dit kan bijvoorbeeld recht gelegd zijn, of in visgraat motief. Daarna wordt de houtlook tegelvloer nog afgewerkt met de gewenste voegkleur. Welke voegkleuren zijn er voor houtlook tegels? De voegkleuren die verkrijgbaar zijn variëren van lichtere tot donkere kleuren. Veel gekozen zijn voegkleuren met een zelfde kleurtint als de houtlook vloertegels. De keus in deze kleuren wordt ook steeds ruimer. Zo kunt u de voegkleur voor uw houtlook tegels vinden die passen bij uw smaak. Bij Regge Tegels & Vloeren kunt u uw houtlook tegelvloer kopen inclusief het leggen. Zo ontzorgen wij u graag tijdens het legproces van een houtlook tegel. Van advies en inspiratie tot de uiteindelijke verwerking!

Het assortiment van Regge Tegels & Vloeren met houtlook tegels licht eiken, grijze en bruine kleuren

Het assortiment van Regge Tegels & Vloeren op het gebied van houtlook vloertegels is zeer gevarieerd. Hiermee proberen wij aan te sluiten op de wens van iedere klant en voor elke afwerking. Dit doen wij door allerlei soorten qua afmetingen, afwerkingen en kleuren op te nemen in ons assortiment. Wilt u meer weten over ons assortiment? Kom dan eens langs bij ons in de showroom waar wij u meer inspiratie en informatie over houtlook tegels kunnen geven. Enkele populaire series aan houtlook tegels uit ons assortiment zijn bijvoorbeeld de Atlas Concorde Nid, Flaviker Nordik Wood en de Marazzi Treverk.

Houtlook vloertegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Houtlook vloertegels zijn een van de meest gekozen vloerafwerkingen op dit moment. Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag bij houtlook tegels voor vloer en ook voor de wand. Ook bent u met onze A-kwaliteit keramische tegels altijd verzekerd van een houtlook vloer van hoge kwaliteit. Kom ons assortiment aan houtlook vloertegels bekijken in onze showroom, of bel/mail ons gerust eens bij vragen. Bent u benieuwd wat een houtlook tegelvloer kost? Dan kunt u een geheel vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Afhankelijk van het aantal vierkante meters en de tegels die u kiest geven wij u graag een scherpe prijsopgave. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via ons zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van ons assortiment