Woonhuis Woerden

Dit woonhuis in Woerden hebben wij mogen voorzien van een houtlook keramische vloer gelegd in het motief van Hongaarse Punt. Dit legmotief geeft de houtlook van de keramische tegels een extra levendig motief!
Het project Woonhuis Woerden

Dit woonhuis in Woerden hebben wij mogen voorzien van een houtlook keramische vloer gelegd in het motief van Hongaarse Punt. Dit legmotief geeft de houtlook van de keramische tegels een extra levendig motief! De natuurlijke look van deze vloer sluit perfect aan op de rest van het interieur en de sfeer van het huis. Ook heeft deze vloer natuurlijk het gemak van keramiek.

De charme van Hongaarse punt

De vloer van keramisch parket bij dit project is gelegd in het zogenoemde Hongaarse punt motief. Het motief van Hongaarse punt geeft de vloer een elegante en levendige look en past hier ook in het plaatje van het gekozen interieur. Voor meer informatie kunt u hier meer lezen over Hongaarse punt.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de vloer die hier is gelegd? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag direct een vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen! Langskomen bij ons in de showroom kan natuurlijk ook.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen