Zwembad Tegels

De stijl van uw zwembad helemaal naar eigen hand zetten? Kies dan voor het gebruik van zwembad tegels. Bij Regge Tegels & Vloeren vindt u een ruim assortiment aan tegels voor rondom het zwembad met verschillende stijlen en formaten. En dit zijn ook allemaal keramische tegels voor rond het zwembad. Daarnaast bieden wij ook een bijpassend assortiment aan zwembadranden. Op zoek naar meer informatie over de mogelijkheden van zwembadtegels- en randen? Dan bent u van harte welkom bij ons in de showtuin. Of vraag direct geheel vrijblijvend een offerte aan!

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Bepaal de stijl van uw zwembad met zwembad tegels

De tegels die u kiest voor rondom uw zwembad bepalen niet alleen de uitstraling en het karakter van het zwembad maar ook de sfeer, daarom is het belangrijk dat u tegels kiest die passen bij jouw eigen wens. Regge Tegels & Vloeren biedt hiervoor een ruim en gevarieerd assortiment die ook kwalitatief hoogwaardig zijn door het gebruik van A-kwaliteit keramiek. Hierdoor kunt u extra lang genieten van jouw zwembad zonder al te veel onderhoud. Kom gerust eens inspiratie hiervoor op doen bij ons in de showtuin. Met de variatie in ons assortiment passen de tegels zich gemakkelijk aan naar uw wens.

De voordelen van keramische zwembad tegels

Keramische terrastegels zijn zeer geschikt om aan te brengen rondom een zwembad als keramische zwembad tegels. Het voordeel van keramische terrastegels is dat de tegels kleur-, kras- en slijtvast zijn en ook een hoge stroefheidswaarde hebben, ideaal dus voor de omstandigheden rondom een zwembad. Daarnaast zijn keramische zwembadtegels te verkrijgen in vele variaties en hierdoor aan te passen naar jouw wens. Ook zijn keramische tegels voor rondom het zwembad erg duurzaam. Het voordeel aan keramische tegels rond het zwembad is namelijk dat deze na verloop van tijd niet zullen verkleuren. Geen vorst, vuil of vocht zal ervoor zorgen dat jouw zwembadrand met keramische tegels verkleurt. Ideaal, want rondom het zwembad wordt het natuurlijk regelmatig vochtig. Bovendien vertoont een keramische terrastegel zelfs na intensief gebruik nauwelijks krassen: een grote pré als het gaat om het uitzoeken van de perfecte zwembadrand. Door het regelmatig in- en uitklimmen zullen andere type tegels na verloop van tijd namelijk duidelijke gebruikerssporen vertonen. Een zwembadrand met keramische tegels is dan misschien niet de goedkoopste optie, maar wel een hele duurzame. Zo ben jij met dit type tegel verzekerd van jarenlang plezier en een prachtige, stijlvolle tuin!

Kies bijpassende zwembadranden

Een zwembad moet vaak ook worden afgewerkt door middel van zwembadranden. Deze zwembad randen moeten op maat worden gemaakt, of kunnen uit een standaard assortiment aan zwembadrand tegels worden gekozen. Ook hierin kan Regge Tegels & Vloeren ondersteunen en zwembadranden op maat laten maken die aansluiten bij de wens van uw zwembad. Wij kunnen van vrijwel alle tegels uit ons assortiment zwembadranden laten maken, hierdoor zit u dus niet vast aan een 'vast' assortiment, maar kunt u randen en tegels kiezen die passen bij jouw eigen wens en gebruik. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden die wij bieden in de levering van maatwerk? Kijk dan eens op onze pagina zwembad randtegels. Of neem eens een kijkje op de website van Keramische Buitentegels, onderdeel van Regge Tegels & Vloeren.

Inspiratie voor uw zwembad tegels bij Regge Tegels & Vloeren

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van zwembadtegels en -randen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen of langskomen bij ons in de showroom en showtuin. Onze verkoopadviseurs geven u graag meer informatie over de mogelijkheden van zwembadtegels en bijpassende zwembadranden. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact op met onze accountmanagers via het contactformulier voor architecten. Benieuwd naar een scherpe prijs? Vraag dan direct geheel vrijblijvend een offerte aan.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen

Enkele afbeeldingen van onze projecten met zwembad tegels