Marmeren Vloertegels

Marmer staat bekend als materiaal met een exclusieve en elegante look. Met marmeren vloertegels kan deze look ook worden verkregen op de vloer van iedere ruimte. De marmeren vloertegels uit het assortiment van Regge Tegels & Vloeren hebben allemaal het gemak en de voordelen van keramische vloertegels! Oftewel, de ideale combinatie tussen een exclusieve look en kwalitatieve voordelen.

Meer informatie over marmeren vloertegels? Neem dan gerust eens contact met ons op, of breng een bezoek aan onze showroom voor direct advies en inspiratie van onze verkoop medewerkers. Benieuwd naar een scherpe prijs? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan!

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Marmeren vloertegels voor een klassieke of exclusieve look

Het natuurlijke materiaal marmer staat bekend om de exclusieve look die wordt gecreëerd door kleurvariaties, schakeringen en aderpatronen. De look die hierdoor verkregen wordt,is uiteraard ook te gebruiken op de vloer. Met marmeren vloertegels geeft u de vloer een schitterende uitstraling. Welke stijl heeft u voor de vloer voor ogen? Door een breed scala aan mogelijkheden qua kleuren en afmetingen aan marmeren vloertegels kan de stijl worden aangepast naar wens en interieur.

De voordelen van keramische marmerlook vloertegels

Door de kwalitatieve voordelen van marmerlook vloertegels van keramiek is dit materiaal onder meer vochtbestendig en krasvast. Door de vochtbestendigheid kan een marmerlook vloertegel ook gebruikt worden in een ruimte als de badkamer, keuken of het toilet. Water en vloeistoffen zullen niet in de keramische marmerlook vloertegels trekken. Ook in een ruimte die druk belopen wordt, zoals een hal of commerciële ruimte zoals de lobby van een hotel,kan worden voorzien van een marmeren vloertegel van keramiek. En dit zonder dat het vele belopen zichtbaar wordt op de vloer. Met de voordelen van een marmerlook vloertegel kan iedere ruimte dus worden voorzien van marmeren vloertegels.

Verscheidenheid in kleuren en formaten aan vloertegels marmerlook

Het assortiment van Regge Tegels & Vloeren aan marmerlook vloertegels bestaat uit een grote verscheidenheid aan kleuren en formaten. Kies bijvoorbeeld voor witte marmeren vloertegels voor een chique look op de vloer. Of voor zwarte marmeren vloertegels die een meer stoere sfeer met zich mee brengen. De formaten lopen uiteen van marmeren vloertegels van bijvoorbeeld 60x60 cm of 80x80 cm tot vloertegels van wel 120x120 cm.

Marmerlook vloertegels in de badkamer

Natuurlijk marmer is een prachtig materiaal. Helaas is dit prachtige materiaal niet altijd van de hoogste kwaliteit. Hierdoor kan natuurlijk marmer niet altijd in de badkamer worden gebruikt. Maar de prachtige uitstraling van marmer kan wel in de badkamer verkreegen worden met marmeren vloertegels uit ons assortiment. Marmerlook tegels van keramiek zijn goed bestand tegen de omstandigheden in een badkamer, zoals het vocht in deze ruimte. Verkrijg ook in de badkamer een exclusieve look met marmerlook vloertegels voor in de badkamer uit ons assortiment.

Marmeren vloertegels kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren biedt een assortiment aan marmeren vloertegels waarin een ruimekeus is te vinden qua kleurvariatie, afmetingen en afwerkingen. Op deze manier wil Regge Tegels & Vloeren voor ieder project en elke wens een mogelijkheid kunnen bieden. Bent u benieuwd naar ons assortiment? Kom dan gerust eens langs bij ons in de showroom. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan direct contact met ons op. Bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen