Flaviker Supreme

De Flaviker Supreme is een nieuwe, originele en unieke interpretatie van natuurlijk marmer gerealiseerd in de vorm van keramiek, een fraaie combinatie van klassiek materiaal met hedendaagse technologie! Door deze combinatie is de fraaiheid en luxe van marmer nu te krijgen in keramiek. Dit geeft de tegel een lange duurzaamheid en weinig onderhoud! De Flaviker Supreme staat voor luxe, elegantie maar zeker ook hoogwaardige, keramische kwaliteit!

Regge Tegels & Vloeren kan deze tegelcollectie aanbieden tegen een zeer scherpe prijs. Vraag voor deze scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan of kom eens langs om advies te krijgen bij ons in de showroom. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Afbeeldingen van de Supreme collectie:

Flaviker Supreme collectie

De Supreme collectie bestaat uit 5 verschillende kleuren, variërend van licht tot donker, maar allemaal met een luxe en klassieke stijl. Deze stijl is gecombineerd met kenmerken van andere materialen, zoals hout, steen beton en staal, wat reulsteert in een nieuwe, unieke en ongekende collectie op de tegel markt.
De Supreme is verder ook nog in grote maten 60×120 en 30×120 te verkrijgen. Hierdoor wordt een groter en uniek oppervlak gecreëerd, wat prachtig op het oog valt!

Supreme toepassing

De Flaviker Supreme brengt luxe en elegantie in elke ruimte. Daarom is de Supreme perfect voor ruimtes die luxe en elegantie begeren. De fraaie marmerlook brengt een unieke sfeer in iedere ruimte!

Supreme kleuren en afmetingen

De Supreme is te verkrijgen in de kleuren:
– Supreme Golden Calacatta
– Supereme Onyx Prestige
– Supreme Exotic Brown
– Supreme Silver Dream
– Supreme Royal Statuario

De Supreme is te verkrijgen in de afmetingen:
30×60 cm, 60×60 cm, 30×120 cm, 60×120 cm

Verder is de Supreme in speciale decors verkrijgbaar. Neem voor meer informatie hierover gerust contact met ons op!

Flaviker Supreme kopen?

Regge Tegels & Vloeren is een directe importeur van Flaviker tegels. Hierdoor kunnen wij u voorzien in een scherpe prijs en bijpassend advies.

Heeft u interesse in de Flaviker Supreme of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!
Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op met een van onze accountmanagers via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen