Houtlook PVC

PVC Houtlook is een combinatie tussen het kunststoffen materiaal van PVC en een natuurlijke en robuuste uitstraling van hout. Door de innovatieve technologiën heeft PVC tegenwoordig een niet van echt te onderscheiden houtlook met een hoge kwaliteit. Regge Tegels & Vloeren biedt een breed assortiment aan PVC Houtlook en adviseert u ook graag om samen tot de beste keus te komen!

Regge Tegels & Vloeren biedt PVC houtlook aan tegen een scherpe prijs, samen met goed advies op maat. Kom langs bij ons in de showroom om inspiratie op te doen en advies te krijgen van onze verkoopmedewerkers Wilt u direct meer weten? Neem dan contact met ons op. Meteen een scherpe prijs ontvangen voor een houtlook PVC Vloer? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

PVC Vloer Houtlook voor natuurgetrouwe looks

Een PVC vloer met houtlook brengt een natuurlijke uitstraling in de ruimte. Door de technologie van tegenwoordig wordt een levensechte, natuurgetrouwe houtlook afgetekend op het kunststof, met alle kenmerken van 'echt' hout zoals noesten en basten goed die goed zijn waar te nemen in de textuur. Met deze niet van echt te onderscheiden PVC houtlook vloeren krijgt u thuis het warme gevoel van hout, maar dan zonder de nadelen van echt hout of parket.

De kwaliteit van PVC

Houtlook PVC heeft vooral kwalitatief meer voordelen dan echt hout. PVC is slijtvast en onderhoudsarm, de houtlook PVC vloeren kunnen dus tegen een stootje. Daarnaast kan PVC prima worden gecombineerd met vloerverwarming waardoor de PVC houtlook vloer niet enkel warm zal ogen, maar ook comfortabel warm aan zal voelen. Daarnaast is een PVC vloer makelijk schoon te houden. Hierdoor bent u verzekerd van een hygiënische vloer met houtlook PVC. De kwaliteit van PVC zorgt ervoor dat u extra lang kunt genieten van een levensechte houtlook PVC vloer.

Ons assortiment aan PVC met een houtlook

Verschillende houtlooks kunt u vinden bij Regge Tegels & Vloeren in het assortiment. De verschillende houtlooks zijn verkrijgbaar in kleurvariaties en meerdere mogelijkheden qua afmetingen De formaten lopen uiteen van smalle planken, of juist PVC houtlook vloeren met brede planken. Een populaire houtlook PVC vloer uit ons assortiment, is bijvoorbeeld de natuurgetrouwe look van een houtlook PVC vloer met eikenlook. Kies de PVC houtlook vloer die past bij uw wens uit ons uitgebreide assortiment!

PVC Houtlook Visgraat

Om extra levendigheid te creëren wordt er bij houtlook PVC vaak gekozen voor een visgraat motief. Het visgraat motief in combinatie met houtlook geeft een natuurlijke levendigheid aan de ruimte. Door de praktische voordelen van PVC heeft een houtlook PVC Vloer in visgraat ook nog vele voordelen ten opzichte van een echten houten vloer in visgraat motief. De prachtige combinatie van houtlook met visgraat motief maakt dit een van de trends op dit moment op het gebied van vloerafwerkingen. Lees hier meer over PVC in visgraat.

Een houtlook PVC Vloer bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren kan voorzien in een goed advies over houtlook PVC vloeren, samen met een scherpe prijs. Wilt u meer informatie over PVC houtlook? Kom dan langs bij ons in de showroom of neem contact met ons op. Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele afbeeldingen van PVC met houtlook uit ons assortiment: