Houtlook PVC

Houtlook PVC is een combinatie tussen het kunststoffen materiaal van PVC en een natuurlijke en robuuste uitstraling van hout. Door de innovatieve technologiën heeft PVC tegenwoordig een niet van echt te onderscheiden houtlook met een hoge kwaliteit. Regge Tegels & Vloeren biedt een breed assortiment aan houtlook PVC en adviseert u ook graag om tot de beste keus te komen!

Kom gerust eens langs bij ons in de showroom voor advies van onze verkoopadviseurs. Wilt u direct meer weten? Neem dan contact met ons op. Vraag om een scherpe prijs van ons te ontvangen voor houtlook PVC direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Enkele afbeeldingen van houtlook PVC uit ons assortiment:

PVC Vloer Houtlook

Een PVC vloer met houtlook brengt een natuurlijke uitstraling in de ruimte. Door de technologie van tegenwoordig wordt een levensechte houtlook afgetekend op het kunststof. Hierdoor zijn kenmerken van hout zoals noesten en basten goed waar te nemen in de textuur. De kwaliteit van PVC zorgt ervoor dat u extra lang kunt genieten van een levensechte houtlook.

Houtlook PVC is er in allerlei houtlooks. Licht of donker, druk of juist rustig. Vrijwel iedere soort hout is te vinden in ons assortiment van houtlook PVC.

Houtlook PVC in visgraat

Om extra levendigheid te creëren wordt er bij houtlook PVC vaak gekozen voor een visgraat motief. Het visgraat motief in combinatie met houtlook geeft een natuurlijke levendigheid aan de ruimte. Door de praktische voordelen van PVC heeft een houtlook PVC Vloer in visgraat ook nog vele voordelen ten opzichte van een echten houten vloer in visgraat motief.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over PVC houtlook? Kom dan langs bij ons in de showroom of neem contact met ons op.

Bent u architect of designer? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor architecten.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen