Vivafloors 6810 Visgraat

De Vivafloors 6810 Visgraat PVC vloer is een van de populairste vloeren uit het assortiment van Vivafoors PVC. Deze PVC collectie heeft een natuurgetrouwe uitstraling van eikenhout en zorgt voor een landelijke sfeer in iedere ruimte. Het visgraat motief geeft de Vivafloors 6810 collectie een levendige touche.

Regge Tegels & Vloeren kan de Vivafloors 6810 Visgraat collectie aanbieden tegen de scherpste prijs, vraag hiervoor een geheel vrijblijvende offerte aan. Wilt u deze collectie in het echt zien? Kom dan langs bij ons in de showroom en krijg direct advies van onze verkopers.

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Vivafloors 6810 Visgraat serie

De Vivafloors 6810 Visgraat serie is ontwikkeld voor ruimtes waar een landelijke uitstraling voor nodig is. De textuur van deze serie is perfect overgenomen van natuurlijk eikenhout waardoor de 6810 Visgraat vrijwel niet van echt hout is te onderscheiden. De afmeting van de PVC stroken is 15,24x60,96 cm, het PVC heeft een dikte van 2,5 mm en de toplaag is 0,55 mm. Met deze toplaag is de Vivafloors 6810 Visgraat serie vochtbestendig en daarnaast zeer goed te combineren met vloerverwarming. De 6810 Visgraat is dryback PVC en wordt dus verlijmd op de vloer. Naast deze kleinere, visgraat afmeting kan de 6810 serie ook verkregen worden in langere planken met de afmeting van 142,3x22,9 cm, die recht gelegd kan worden. Ga hier naar de pagina van de Vivafloors 6810 Lange Plank. Ook is nog een prachtig bijkomend voordeel van de VivaFloors 6810 Visgraat dat het zeer goed te combineren is met vloerverwarming. Zo krijgt u ook nog eens een vloer die comfortabel aanvoelt.

De levendige touche van VivaFloors Visgraat 6810

De reden waarom Vivafloors Visgraat 6810 vloer zo populair is, is het visgraat motief. Dit visgraat PVC geeft een levendige touche door de hoek waarin de kleinere formaten PVC Stroken worden gelegd. Daarom is de Vivafloors 6810 Visgraat serie de perfecte mogelijkheid om de landelijke, natuurlijke look van houtlook PVC te combineren met de levendigheid van visgraat. Niet voor niets is deze serie PVC een van de meest gekozen series van de VivaFloors 6800-series.

De specificaties

  • Afmetingen: 14,90x59,60 cm (click) en 15,24x60,96 (lijmvariant)
  • Dikte: 6,5 mm click en 2,5 mm lijm
  • Toplaag: 0,55 mm
  • Vloerverwarming: Ja

Een scherpe prijs voor de Vivafloors 6810 Visgraat bij Regge Tegels & Vloeren

Regge Tegels & Vloeren kan de Vivafloors 6810 aanbieden tegen een scherpe prijs samen met snelle levertijden. Vraag voor deze scherpe prijs een vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. Deze serie bij ons in de showroom komen bekijken kan natuurlijk ook. Bent u bezig met een zakelijk project? Neem dan contact met ons op via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Afbeeldingen van de VivaFloors 6810 Visgraat