Keramisch Parket Leggen

Keramisch parket kan recht gelegd worden, maar ook in visgraat motief of in Hongaarse Punt. Door deze verschillende motieven, kan het motief van keramisch parket worden aangepast naar uw eigen stijl en het gebruik in een ruimte. Wij raden aan om het leggen van keramisch parket door tegelzetters met ervaring hierin te laten doen. Dit leidt tot het beste resultaat voor een prachtige vloer! Ook omtrent het leggen van keramisch parket neemt Regge Tegels & Vloeren u graag het werk uit handen.

Wilt u meer informatie over het keramisch parket leggent? Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag, neem direct contact met ons op of kom langs bij ons in de showroom. Of vraag een vrijblijvende offerte aan voor keramisch parket inclusief het leggen!

Inspiratie foto's Product info

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag gratis ons inspiratie magazine aan

Klik hier voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Het leggen van keramisch parket

Het laten leggen van keramisch parket is een werk dat zeer secuur is. Daarom is het van belang dat het leggen van keramisch parket gebeurd door een tegelzetter die hier ervaring mee heeft. De keramische houtlook tegels worden verlijmd op de ondervloer. De ondervloer moet hiervoor een egale cementdekvloer zijn. De egale vloer dient daarnaast schoon te zijn voor goede verlijming. Vervolgens wordt het keramisch parket met de hand gelegd op de cementdekvloer.

Welke mogelijkheden zijn er?

Er zijn meerdere mogelijkheden voor het leggen van keramisch parket. Het meest geziene tegenwoordig is hierin keramisch parket in visgraat of recht gelegd, maar er zijn ook steeds meer series te leggen in Hongaarse Punt. Het motief waar de vloer in gelegd wordt kan uiteraard worden aangepast naar de wens zoals u het voor ogen heeft. Wij kijken dan graag met welk formaat bijvoorbeeld het beste past bij uw wens. Kom voor de mogelijkheden van het leggen van keramisch parket langs bij ons in de showroom, wij adviseren u graag over het motief dat past bij uw wens.

Keramisch parket inclusief leggen

Bent u op zoek naar keramisch parket inclusief leggen? Dan moet u bij Regge Tegels & Vloeren zijn. Bij ons kunt u keramisch parket inclusief leggen kopen. Hiervoor staan wij in contact met een groep ervaren tegelzetters. Dit is onderdeel van de service die wij verlenen bij de aankoop van uw vloer. Regge Tegels & Vloeren neemt u graag het werk omtrent het leggen van keramisch parket uit handen. Het totaalconcept van keramisch parket inclusief leggen bij Regge Tegels & Vloeren ontzorgt u tijdens het gehele proces

Keramisch parket visgraat inclusief leggen natuurlijk ook

Het populairste motief om keramisch parket in te leggen is op dit moment keramisch parket in visgraat. De naam visgraat is afkomstig van het visgraat motief waar de keramische tegels in gelegd worden. Het visgraat motief komt door de hoek waar de tegels in worden verwerkt. Het leggen van keramisch parket visgraat zorgt voor een levendig en dynamisch effect dat aan de houtlook tegels wordt meegegeven! Het populairste formaat om visgraat motief in te leggen is 20x120 cm, maar het formaat kan natuurlijk ook groter of kleiner zijn. Een keramisch parket vloer inclusief leggen vindt u bij Regge Tegels & Vloeren, wij nemen u graag alle zorg uit handen. Met ons totaalconcept kunt u keramisch parket visgraat inclusief leggen ook kopen bij ons!

Keramisch parket inclusief leggen kopen bij Regge Tegels & Vloeren

Wilt u meer informatie over het leggen van keramisch parket? Neem dan direct contact met ons op of kom langs in onze showroom. Onze verkoopmedewerkers adviseren u graag. Bent u benieuwd naar een prijs voor het leggen van keramisch parket? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan. Ook bij zakelijke projecten kunnen wij ondersteunen met de verwerking en het leggen van keramisch parket. In dit geval kunt u contact met ons opnemen via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen
Enkele projecten waar wij een keramisch parket vloer hebben mogen leggen