Keramisch Parket Leggen

Keramisch parket kan recht gelegd worden, maar ook in visgraat of in Hongaarse Punt. Door deze verschillende motieven, kan het motief van keramisch parket worden aangepast naar uw eigen wens.

Wilt u meer informatie over het leggen van keramisch parket? Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag, neem direct contact met ons op of kom langs bij ons in de showroom.

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Welke mogelijkheden?

Er zijn meerdere mogelijkheden voor het leggen van keramisch parket. Het meest geziene tegenwoordig is hierin keramisch parket in visgraat of recht gelegd, maar er zijn ook steeds meer series te leggen in Hongaarse Punt. Kom voor de mogelijkheden van het leggen van keramisch parket langs bij ons in de showroom, wij adviseren u graag.

Keramisch parket leggen met Regge Tegels & Vloeren

Ook omtrent het leggen adviseert en ondersteunt Regge Tegels & Vloeren u graag. Voor het leggen van keramisch parket staan wij in contact met meerdere tegelzetters.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het leggen van keramisch parket? Neem dan direct contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen