Keramisch Parket Leggen

Keramisch parket kan recht gelegd worden, maar ook in visgraat motief of in Hongaarse Punt. Door deze verschillende motieven, kan het motief van keramisch parket worden aangepast naar uw eigen stijl en het gebruik in een ruimte. Wij raden aan om het leggen van keramisch parket door tegelzetters met ervaring hierin te laten doen. Dit leidt tot het beste resultaat voor een prachtige vloer! Ook omtrent het leggen van keramisch parket neemt Regge Tegels & Vloeren u graag het werk uit handen.

Wilt u meer informatie over het keramisch parket leggent? Regge Tegels & Vloeren adviseert u graag, neem direct contact met ons op of kom langs bij ons in de showroom. Of vraag een vrijblijvende offerte aan voor keramisch parket inclusief het leggen!

Inspiratiefoto's

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan

per mail of telefoon

Bezoek onze showroom!

U vindt ons in Enter, Overijssel

Keramisch parket leggen

Het laten leggen van keramisch parket is een werk dat zeer secuur is. Daarom is het van belang dat het leggen van keramisch parket gebeurd door een tegelzetter die hier ervaring mee heeft. De keramische houtlook tegels worden verlijmd op de ondervloer. De ondervloer moet hiervoor een egale cementdekvloer zijn. De egale vloer dient daarnaast schoon te zijn voor goede verlijming. Vervolgens wordt het keramisch parket met de hand gelegd op de cementdekvloer.

Welke mogelijkheden?

Er zijn meerdere mogelijkheden voor het leggen van keramisch parket. Het meest geziene tegenwoordig is hierin keramisch parket in visgraat of recht gelegd, maar er zijn ook steeds meer series te leggen in Hongaarse Punt. Het motief waar de vloer in gelegd wordt kan uiteraard worden aangepast naar de wens zoals u het voor ogen heeft. Wij kijken dan graag met welk formaat bijvoorbeeld het beste past bij uw wens. Kom voor de mogelijkheden van het leggen van keramisch parket langs bij ons in de showroom, wij adviseren u graag over het motief dat past bij uw wens.

Het leggen van keramisch parket in visgraat

Het populairste motief om keramisch parket in te leggen is op dit moment keramisch parket in visgraat. De naam visgraat is afkomstig van het visgraat motief waar de keramische tegels in gelegd worden. Het visgraat motief komt door de hoek waar de tegels in worden verwerkt. Het leggen van keramisch parket visgraat zorgt voor een levendig en dynamisch effect dat aan de houtlook tegels wordt meegegeven! Het populairste formaat om visgraat motief in te leggen is 20x120 cm, maar het formaat kan natuurlijk ook groter of kleiner zijn. Een keramisch parket vloer inclusief leggen vindt u bij Regge Tegels & Vloeren, wij nemen u graag alle zorg uit handen.

Keramisch parket laten leggen met Regge Tegels & Vloeren

Ook omtrent het leggen adviseert en ondersteunt Regge Tegels & Vloeren u graag. Voor het leggen van keramisch parket staan wij in contact met meerdere tegelzetters. Dit is onderdeel van de service die wij verlenen bij de aankoop van uw vloer. Regge Tegels & Vloeren neemt u graag het werk omtrent het leggen van keramisch parket uit handen. Wilt u meer informatie over het leggen van keramisch parket? Neem dan direct contact met ons op of kom langs in onze showroom. Onze verkoopmedewerkers adviseren u graag. Ook bij zakelijke projecten kunnen wij ondersteunen met de verwerking en het leggen van keramisch parket. In dit geval kunt u contact met ons opnemen via het zakelijk contactformulier.

Vraag direct een offerte aan

Heeft u rondgekeken en wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier!

Offerte aanvragen